Τελευταίες Ειδήσεις

Υποβολή πρότασης για τη δημιουργία τμημάτων ΙΕΚ στην Καλαμπάκα

Την υποβολή πρότασης για τη δημιουργία τμημάτων ΙΕΚ στην Καλαμπάκα καλείται να συζητήσει και να προωθήσει αρμοδίως το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στην προσεχή συνεδρίαση του καθώς και την λήψη απόφασης για την λειτουργία του κτιρίου του «ΞΕΝΙΑ».
Ειδικότερα στην σύγκλιση του σώματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συζήτηση των ανωτέρω θεμάτων καθότι θα δοθεί μια περαιτέρω ώθηση με την δημιουργία ΙΕΚ αλλά και για την συνεχή λειτουργία του «ΞΕΝΙΑ» για το οποίο έχουν ήδη εκφραστεί διαφορετικές απόψεις και προτάσεις.
Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει ακόμη και θα λάβει αποφάσεις και για τα εξής θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη:
1.- Σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου επί της υπ.αριθμ. 33/2017 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ με θέμα «μερική τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ».

2.-Αίτηση Καφετζή Δημητρίου για παράταση εργασιών του έργου «Αισθητική αναβάθμιση οικισμών Καλαμπάκας».
3.-Οριστική απόφαση σε γνωμοδότηση της επιτροπής του άρθρου 8 του ν. 3463/2006 σχετικά με την μετονομασία τμήματος της οδού Σταγών.
4.-Αίτηση Μακρή Νικολάου (παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μαλακασίου Δήμου Καλαμπάκας).
5. Αίτηση Ντιροκάλτση Μαρίας (παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Ανθούσας Δήμου Καλαμπάκας).
6. Αίτηση Κλεισιάρη Φωτίου (παραίτηση από τη μίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μαυρελίου Δήμου Καλαμπάκας).
7.-Έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του διακετεχόμενου δάσους «Τσαρτσαλάκου» οικισμού Σταγιάδων Τ.Κ. Αγναντιάς δήμου Καλαμπάκας για την περίοδο 2018-2022.
8.-Έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του διακετεχόμενου δάσους «Χορδάκι» οικισμού Αγ.Δημητρίου Τ.Κ. Γαύρου δήμου Καλαμπάκας για την περίοδο 2018-2022.
9.-Δεσμεύσεις πιστώσεων.
10.- Υποβολή πρότασης για τη δημιουργία τμημάτων ΙΕΚ στην Καλαμπάκα.
1.1.-ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 03Σ «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» για τη πράξη «Δημιουργική αξιοποίηση ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας.
12. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας του κτιρίου ΞΕΝΙΑ που αξιοποιείται από τον Δήμο Καλαμπάκας.


2 σχόλια:

  1. ΣΟΚ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημάρχου και του Ράντου ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού να φέρουν προς ψήφιση το ΞΕΝΙΑ ως Δημαρχείο - καφετέρια.
    Γράφουν την δική τους ιστορία , "Ο Θεός να βάλει το χέρι του".
    ¨Όλοι οι Καλαμπακιώτες παρών την Πέμπτη 7:30 το βράδυ στο Δημοτικό συμβούλιο.
    Κίνηση Πολιτών :ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Πεμπτη Σινάνης και Ραντος ίσως καταφέρουν να γραφουν την πιο μαυρη σλίδα στην συγχρονη ιστορία της Καλαμπάκας.
    ΟΧΙ στο δημαρχίο ¨Ξενία¨
    Συμβουλοι μην επιτρεψεται να βαλετε το ονομα σας σε αυτη την μαυρη σελιδα.
    Θα ειμαστε ολοι εκει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.