Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των αγροτών οι ιδιωτικοί υπάλληλοι Τρικάλων

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των  μικρομεσαίων αγροτών των Τρικάλων που εδώ και μια βδομάδα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, στήνοντας το δικό τους μπλόκο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων. Συμπαραστεκόμαστε στον δίκιο αγώνα τους ενάντια στο ξεκλήρισμα τους.
Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε η υλοποίηση της ΚΑΠ , είναι αυτά που οδηγούν τους αγρότες σε αφανισμό στο να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι ίδιες πολιτικές που ξεκληρίζουν τους αγρότες είναι αυτές που βάζουν εμπόδια και στις δικές μας ζωές. Είναι οι πολιτικές που μας αναγκάζουν να δουλεύουμε με καθεστώς ημιαπασχόλησης, με μισή δουλειά, μισή ασφάλιση, μισή ζωή, μισά δικαιώματα. Είναι η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, είναι οι μισθοί πείνας των 300 ευρώ. Είναι η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Αυτά ενώνουν και τον αγώνα μας με τους μικρομεσαίους αγρότες. Αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα. Είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα που δίνουμε για μια ζωή με δικαιώματα που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.  Βρισκόμαστε στο πλευρό τους γιατί η πείρα μας έχει δείξει ότι μόνο με αγώνα μπορούμε να διεκδικούμε. Ο αγώνας μας θα φέρει αποτελέσματα και θα δώσει την προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.