Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του συλλόγου πολυτέκνων Τρικάλων



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο», η εκδήλωση της κοπής πίτας και της χοροεσπερίδας του συλλόγου πολυτέκνων νομού Τρικάλων.
Η αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά από δεκάδες μέλη πολύτεκνων οικογενειών που πέρασαν ένα πολύ όμορφο μεσημέρι, τρώγοντας, διασκεδάζοντας και χορεύοντας με ζωντανή μουσική.
Πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, για τον σημαντικό ρόλο των πολύτεκνων οικογενειών στην ιστορία και την επέκταση του έθνους των Ελλήνων, έστειλε με τον πύρινο και φλογερό λόγο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα του συλλόγου.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Τρικάλων κ. Κων/νος Βήτας, ευχόμενος σε όλους μια καλή και αποδοτική χρονιά με υγεία, στάθηκε στην σπουδαιότητα του ρόλου της πολύτεκνης οικογένειας στην σημερινή κοινωνία, παρόλο που τόσο η παρούσα κυβέρνηση, όσο και οι προηγούμενες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, στηρίζοντας τον θεσμό της πολύτεκνης οικογένειας, με αποτέλεσμα σήμερα το έθνος μας να συρρικνώνεται πληθυσμιακά ολοένα και περισσότερο.
Ακολούθησε γλέντι και διασκέδαση μέχρι τις απογευματινές ώρες με παραδοσιακή μουσική από ζωντανή ορχήστρα, την οποία αποτελούσαν και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.