Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ- ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


Αποκαλύφθηκε πλέον το μίσος της Κυβέρνησης προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Ακόμη και για ένα σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, συνεχίζει να εμμένει στις ιδεοληψίες της και το μένος της για τις οικογένειες με πολλά παιδιά. Η Κυβέρνηση επιβάλλει απαράδεκτες μειώσεις/καταργήσεις στα επιδόματα των τριτέκνων. Το μοναδικό δημογραφικό μέτρο που έχει απομείνει, το ειδικό επίδομα τριτέκνων πολυτέκνων το καταργεί και αυτό.
Πότε η Κυβέρνηση θα αναλάβει επιτέλους τις συνταγματικές της ευθύνες για το δημογραφικό πρόβλημα; Πότε θα δείξει στον Ελληνικό Λαό ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για την επίλυσή του;Πότε θα ενδιαφερθεί για τις διαχρονικές αξίες ,αρχές και παραδόσεις μας, για μια Ελλάδα ζωντανή και δυναμική και όχι γηρασμένη και ανήμπορη; Ενώ η Κυβέρνηση με περισσή βιασύνη νομοθετεί για διάφορες μειοψηφίες, δεν ασχολείται για τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, τις οικογένειες με πολλά παιδιά. Τις θυμάται μόνο για σκληρά φορολογικά μέτρα. 
Εσείς κύριε Υπουργέ Εθν. Άμυνας και Πρόεδρε των ΑΝΕΛ, πού πήγαν οι πολλές ρητορικές( υποσχέσεις σας για τους τριτέκνους και πολυτέκνους, τους στυλοβάτες και βασικούς συντελεστές που στηρίζουν την κοινωνία μας και οι ελπίδα της πατρίδος μας για το μέλλον; Και εδώ λέτε ΝΑΙ; 
Κα Φωτίου ποιά αριθμητική διδαχθήκατε; Γιατί τέτοιο ψέμα; Τόσο πολύ σας ενδιαφέρουν οι ψήφοι και αδιαφορείτε παντελώς για το μέλλον της πατρίδος μας;
Η πρότασή μας σαφής και ξεκάθαρη: Καμία μείωση, καμία περικοπή, ούτε ένα ευρώ, στο οικογενειακό επίδομα τριτέκνων πολυτέκνων. ΆΜΕΣΑ απόσυρση αυτής της διάταξης(άρθρο 214) και στην θέση της άμεσα μέτρα για ενίσχυση των οικογενειών με πολλά παιδιά.
Είναι αδιανόητο να δίδεται αύξηση 40% γενικά στα οικογενειακά επιδόματα και να τα καταργεί από τους τριτέκνους και πολυτέκνους.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΙΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                                                     ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.