Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -Άλλη μια κωμωδία την ερχόμενη Δευτέρα



Δεύτερη κωμωδία στη σειρά από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Για την ακρίβεια, μια κωμωδία με στοιχεία γλυκόπικρα, που όμως σατιρίζουν και δημιουργούν την αίσθηση του γέλιου, που τόσο μας λείπει. Η ισπανοδανική ταινία  Torremolinos 73 προβάλλεται τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, αγγίζοντας ένα μάλλον απίθανο σενάριο αλλά και μάλλον πιθανές καταστάσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ενα ζευγάρι Ισπανών δέχεται να κοινοποιήσει τις σεξουαλικές του συνήθειες στο σουηδικό κοινό, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα το μάθει κανείς εκτός των σκανδιναβικών συνόρων. Ο Αλφρέδο (Χαβιέρ Καμάρα), αναλαμβάνει διστακτικά τη σκηνοθεσία ενώ η Κάρμεν (Καντέλα Πένια) γίνεται με το ζόρι πρωταγωνίστρια και σύντομα οι σπιτικές τους δημιουργίες εξελίσσονται σε best seller. Παθιάζεται, δε, τόσο που αποφασίζει να γυρίσει την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους!


ΚΡΙΤΙΚΗ
Το Torremolinos 73 είναι μια ειλικρινής προσπάθεια, χωρίς σκηνοθετικά τρικ και φτηνούς εντυπωσιασμούς, που στέκεται,  καλά στα πόδια της και καταφέρνει να κερδίσει τον θεατή με το χιούμορ και τις αγνές της προθέσεις. Η ελαφρώς ξεθωριασμένη φωτογραφία και τα καλοσχεδιασμένα σκηνικά του φιλμ αναπαράγουν με μεγάλη επιτυχία την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 70, ενώ ο συνεχώς αυξανόμενος ενθουσιασμός του Αλφρέδο για το σινεμά του Ινγκμαρ Μπέργκμαν οδηγεί σε ορισμένες ξεκαρδιστικές στιγμές. Ο Σουηδός πορνοστάρ που καταδιώκει ξελιγωμένος την Κάρμεν ντυμένος χάρος (βλέπε Εβδομη Σφραγίδα) είναι απλά απολαυστικός! Μια μικρή, ειλικρινής κωμωδία για το πάθος, τις ταινίες και την αγάπη, τόσο ανθρώπινη που αφήνει μια γλυκόπικρη επίγευση που μπορεί να μαλακώσει το γέλιο και να προκαλέσει κάποια αντανάκλαση. Διασκεδάζει, βγάζει πολύ γέλιο αλλά και συγκινεί σε σωστές δόσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που εμφανίζεται στη οθόνη το ζευγάρι των σκανδιναβών που θα βοηθήσει τον Alfredo και την Carmen στην πρώτη τους ταινία, αρχίζει και η απογείωση του έργου.
 Info
  • Tίτλος: Torremolinos 73
  • Σκηνοθέτες:  Πάμπλο Μπέργκερ
  • Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Καμάρα, Καντέλα Πένια, Χουάν Ντιέγκο Μπότο
  • Είδος: Κωμωδία, δράμα
  • Χώρα: Ισπανία - Δανία
  • Έτος: 2003
  • Διάρκεια: 91'



ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου.
Ωρα έναρξης 21.45
Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=RGpqvBZbFrM




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.