Τελευταίες Ειδήσεις

Τριήμερο Κλάδου Οδηγών 5-7 Γενάρη στην Καλαμπάκα



Ένα αξέχαστο Τριήμερο έζησαν από την Παρασκευή 5/1  ως και την Κυριακή 7/1 οι Οδηγοί της πόλης μας σε συνεργασία με τις Ομάδες Οδηγών από τα Τοπικά Τμήματα Αγριάς Βόλου και Θρακομακεδόνων Αττικής. 

Οδηγοί αλλά και ενήλικα στελέχη των 3 παραπάνω ομάδων είχαν  την ευκαιρία να γνωρίσουν λίγο περισσότερο την πόλη της Καλαμπάκας μέσα από το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει το Αρχηγείο της Δράσης ημέρες πριν. Στο τριήμερο αυτό μερικές από της δράσεις που κάναμε ήταν:

 

Πεζοπορία και επίσκεψη στην μονή Αγίας Τριάδας στα Μετέωρα.

Ενωμοτιακό Μαγείρεμα όπου οι Οδηγοί μαγείρευαν μόνοι το ημερήσιο γεύμα τους  με την επίβλεψη των ενήλικων στελεχών.

Εκπαιδευτικά Θέματα όπως Ατομική Πρόοδος, Πρώτες Βοήθειες, Χάρτες και Πυξίδα, Αστερισμοί, Κόμποι και συνδέσεις κ.ά.

Μεγάλο Παιχνίδι Πόλης  όπου οι Οδηγοί αλλά και τα Στελέχη γνώρισαν καλύτερα την πόλη της Καλαμπάκας.

Ενωμοτιακές Δράσεις με δράσεις Προσφοράς όπως ο καθαρισμός κεντρικών δρόμων , πλατειών και πάρκων στην πόλη , πεζοπορία στο Καστράκι, διαγωνισμό επιτραπέζιων παιχνιδιών και άλλες δράσεις που οργάνωσαν τα ίδια τα παιδιά.

 

Ανάμεσα στις άλλες δράσεις οι Οδηγοί και τα Στελέχη παραβρέθηκαν και στον Αγιασμό που έγινε ανήμερα των Φώτων στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος και παρακολούθησαν την λειτουργία που χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης της πόλης μας Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος.

 

Το Τριήμερο έλαβε τέλος την Κυριακή το απόγευμα με την αποχώρηση των παιδιών για τα σπίτια τους με μεγάλη συγκίνηση και κούραση αλλά είμαστε σίγουροι ότι όλοι μας θα έχουμε άπειρες αναμνήσεις από αυτές τις τρείς  ημέρες καθώς και φιλίες που θα κρατήσουνε για χρόνια. Κρατάμε τις γνώσεις που πήραμε και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη Οδηγική μας  δράση που ευελπιστούμε να είναι ακόμη περισσότερες ομάδες Οδηγών και από άλλες πόλεις. 

 

Τέλος Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Σινάνη για την παραχώρηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας όπου ήταν ο χώρος διαμονής μας αυτές τις ημέρες  καθώς και  το Φαρμακείο Νικόλαος Μ. Κόντος Ασκληπιού 17 στα Τρίκαλα για την παραχώρηση αναλώσιμων υλικών για το φαρμακείο μας.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.