Με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής των Μετεώρων, η Visit Meteora δημιούργησε 3 νέες διαφημιστικές ταινίες, οι οποίες αναδεικνύουν και προβάλλουν τον προορισμό μέσα από τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρει η περιοχή στους επισκέπτες της.
Η πρώτη ταινία, έχει γίνει με τη τεχνική time lapse και ο θεατής απολαμβάνει ένα μοναδικό ταξίδι απολαμβάνοντας το μοναδικό στο κόσμο τοπίο των Μετέωρων με όλα τα καιρικά φαινόμενα.
Οι δύο επόμενες ταινίες έχουν γίνει σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές και αρχές Μάρκετινγκ, οι διαφημιστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν έχουν ως στόχο να προβάλλουν τα Μετέωρα με τρόπο ανταγωνιστικό και να αναδείξουν τον πλούτο των εναλλακτικών εμπειριών που προσφέρει η ο προορισμός.
Οι μοναδικές εμπειρίες όπως η πεζοπορία στα μονοπάτια των Μετεώρων γίνονται ο ακρογωνιαίος λίθος του τουριστικού marketing.
Στόχος των διαφημιστικών ταινιών είναι να προκαλέσουν την επιθυμία επίσκεψης και να αναδείξουν τα τουριστικά προϊόντα και προορισμούς με τον πλέον σύγχρονο τρόπο. Η δημιουργία των διαφημιστικών ταινιών έχει ως στόχο την παρουσίαση της εμπειρίας στο δυνητικό επισκέπτη μέσα από δημιουργικό και εμπνευσμένο τρόπο.






tornosnews.gr