Τελευταίες Ειδήσεις

Αδέσποτο δάγκωσε Καλαμπακιώτη


Θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο στο κέντρο της πόλης δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ανυποψίαστος Καλαμπακιώτης ενώ βάδιζε.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν ο άτυχος άνδρας βαδίζοντας στην κεντρική οδό Τρικάλων στο ύψος του γνωστού καταστήματος «ΜIKEL» ένα μεγαλόσωμο αδέσποτο σκυλί του επιτέθηκε αναίτια και πριν ο ίδιος προλάβει να αντιδράσει τον δάγκωσε στο πόδι.
Διερχόμενοι πολίτες και θαμώνες των γύρω καταστημάτων έσπευσαν προς βοήθεια του τραυματία ο οποίος και μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους εφημερεύοντες ιατρούς οι οποίοι περιποιήθηκαν και το τραύμα του και του έκαναν και τον σχετικό αντιτετανικό ορό και αναμένονταν η λήψη σχετικής πληροφόρησης προκειμένου να γίνει και η απαιτούμενη αντιλυσσική αγωγή σε περίπτωση που ο γιγαντόσωμος σκύλος δεν ήταν εμβολιασμένος.
Το νέο αυτό κρούσμα έρχεται να προστεθεί στα πολλά του τελευταίου διαστήματος που έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία της Καλαμπάκας με επιθέσεις αδέσποτων σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι όπως αναφέρουν φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.

Μάλιστα το τελευταίο περιστατικό εξόργισε πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τον αδελφό του θύματος που είναι και συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος δήλωσε ότι θα ζητήσει άμεσα μέτρα από τους αρμοδίους του Δήμου Καλαμπάκας γιατί το κακό έχει παραγίνει.
Αυτό άλλωστε είναι γνωστό  με τις επιθέσεις των αδέσποτων στην Καλαμπάκα αλλά άγνωστο παραμένει το πώς η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενεργούν για να αντιμετωπιστεί το όλο πρόβλημα που αποτελεί πλέον ντροπή για μια πόλη τουριστική.
Δεν φθάνει μόνο η παραδοχή ότι όντως υπάρχει έντονο πρόβλημα με τα αδέσποτα από τους αρμοδίους και μάλιστα σε δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά απαιτούνται και παρεμβάσεις πριν συμβεί κάτι χειρότερο λένε οι αγανακτισμένοι δημότες οι οποίοι ζητούν πλέον την παρέμβαση της Δικαιοσύνης  μιας και οι αυτοδιοικητικοί έχουν πλέον την ευθύνη και την αρμοδιότητα επί του θέματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.