Τελευταίες Ειδήσεις

Υπόμνημα Τριτέκνων προς τους βουλευτές



Αξιότιμε/η κύριε/α Βουλευτή,
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων και τα μέλη-σύλλογοί της δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας θα έφτασε σε τέτοιο σημείο εμπαιγμού και τιμωρίας των οικογενειών με πολλά παιδιά(τριτέκνων και πολυτέκνων).
Η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου άλλα δήλωνε τόσο στα τηλεοπτικά παράθυρα όσο και στις συναντήσεις μας μαζί της ότι  δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων και άλλα πράττει.Μας ενέπαιξε και καταργεί το επίδομα τριτέκνων-πολυτέκνων που είχε θεσμοθετηθεί ως μέτρο για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.  Είναι ντροπή να μιλά για αύξηση του προϋπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων κατά 40% και να υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες με πολλά παιδιά που αποκλείονται και χάνουν 1500 ευρώ. Αυτήν την αριθμητική που την διδάχθηκε; Αυτή η πολιτική δεν είναι εξορθολογισμός αλλά παραλογισμός.

Αξιότιμε/η κύριε/α Βουλευτή, αυτό το μήνυμα θέλει να εκπέμψει η ηγεσία του Υπ. Εργασίας και η Κυβέρνηση στα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων που επανασυστάθηκε για να προτείνει πολιτικές και μέτρα για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος της υπογεννητικότητας;  Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, φαίνεται ότι  η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας είναι ένθερμος θιασώτης ύποπτων θέσεων, που τελευταία διάφοροι αυτόκλητοι επιστημονοφανής φορείς προβάλουν, το να μην υπάρξει καμία απολύτως στήριξη για το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδος μας, να μην στηρίζονται οι οικογένειες με τέκνα πάνω από τα δύο. Δεν τις ενδιαφέρει το μέλλον αυτής της Χώρας; Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση απέδειξε ότι  λειτουργεί σαν εκτελεστικό όργανο συγκεκριμένων κύκλων της Ε.Ε που δεν θέλει να λυθεί το Δημογραφικό  Πρόβλημα της Πατρίδος μας. Δεν θέλει γεννήσεις Ελλήνων. Μήπως η Κυβέρνηση μας θέλει όλους κάτω από το όριο της φτώχιας, μικρούς και αδύναμους και κάθε φορά να δίνει ΄΄την φραντζόλα΄΄ σε αυτούς που απλώνουν την χείρα; Θεωρεί υγιή την κοινωνία, που ο λαός  επαιτεί για λαχανικά, φρούτα, όσπρια και έλαια;
Εμείς όμως δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Απαιτούμε άμεσα την απόσυρση του προωθούμενου σχεδίου νόμου που αναφέρεται στην καρατόμηση των επιδομάτων στις οικογένειες με πολλά παιδιά και την προώθηση γενναίων και αποτελεσματικών μέτρων στήριξης. Δεν μπορεί να τιμωρείται ο βασικός κορμός του λαού(οικογένειες με πολλά τέκνα) που υπέστη τις περισσότερες μειώσεις και σκληρές φορολογήσεις. Δεν έχουμε άλλον τρόπο πλέον παρά μόνο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Δεν  μπορούμε να επιτρέψουμε παράλογες πολιτικές που τιμωρούν οικογένειες με πολλά παιδιά να υιοθετούνται από το Εθνικό Κοινοβούλιο.
Σας καλούμε, να μην επιτρέψετε την ψήφιση αυτού του ντροπιαστικού νομοσχεδίου.
Σας καλούμε, να είσθε μαζί μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις,
Σας θέλουμε κοντά μας όχι απέναντι. Θέλουμε από εσάς πράξη όχι άλλα λόγια. Τα χορτάσαμε και σας τα επιστρέφουμε. Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως δικαιολογία στην συνέχεια.
Έχετε ευθύνη απέναντι στην Πατρίδα και τις διαχρονικές αξίες και παραδόσεις μας και όχι στην κομματική ή άλλη ιδεολογία. Ο εμπαιγμός έχει φτάσει στο απροχώρητο, ΟΧΙ ΑΛΛΟ.
Όλοι οι γονείς με πολλά παιδιά θα κατέλθουν σε άμεση κινητοποίηση για να μην περάσουν οι απαράδεκτες προτάσεις της ηγεσίας του Υπ. Εργασίας.

ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.