Τελευταίες Ειδήσεις

Δίκτυο φυσικού αερίου ζητούν στην Πύλη



Ο δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας μετέβη την Τετάρτη στην Λάρισα και είχε συνάντηση με την διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων της Περιοχής Θεσσαλίας της Ε.Δ.Α. – ΘΕΣΣ, κα. Ε. Καλογήρου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η αίτηση από πλευράς του Δήμου για την κατασκευή δικτύου διανομής στο Δήμο Πύλης.
Τα οφέλη της χρήσης του Φυσικού Αερίου, για τους επαγγελματίες, του οικιακούς χρήστες, τα Δημοτικά και δημόσια κτίρια, ούτως ή άλλως είναι μεγάλα.
Μαζί με το αίτημα κατατέθηκε και σχετικός φάκελος στον οποίο συμπεριλαμβανόταν Σχέδιο της Πύλης καθώς και σχετική θετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης & Γόμφων, με καταγραφή των Επιχειρήσεων της περιοχής.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο κ. Βαλομάνδρας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων ο οποίος επεσήμανε με την σειρά του τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Φυσικού Αερίου τονίζοντας την οικονομική αλλά και οικολογική διάσταση.
Η κα. Καλογήρου τοποθετήθηκε θετικά απέναντι στην πρόταση του Δημάρχου Πύλης και τόνισε ότι θα βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τον Δήμο Πύλης προκειμένου να συλλεχθούν τα απαραίτητα στοιχεία, για να γίνουν το επόμενο διάστημα οι σχετικές μελέτες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για την ενδεχόμενη ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου (χαρτογράφηση της περιοχής, καταγραφή Επιχειρήσεων τύπος κτηρίων, πληθυσμός κ. λ. π.) ούτως ώστε να ανοίξει η.... Πύλη για την έλευση του Φυσικού Αερίου στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.