Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερωτικά σεμινάρια για όλους τους δημοσιογράφους



Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια 2.5 ωρών το καθένα, με θέμα «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».
Ειδικότερα, τα αυτοτελή σεμινάρια θα διεξαχθούν αρχικά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Βόλο στο ξενοδοχείο Νεφέλη και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.30 το πρωί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Διόνυσος.
Στο τέλος Ιανουαρίου του 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο σε Τρίκαλα – Καρδίτσα (ενδιάμεσα) και στη Λαμία, αν υπάρξει ενδιαφέρον.
Στα σεμινάρια θα διδάξουν ο πρόεδρος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής κ. Ανδρέας Βέγλης(http://blogs.auth.gr/veglis),όπως επίσης και από το  Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό  του τμήματος, ο κ. Παναγιώτης Τσαρχόπουλος (http://www.jour.auth.gr/?page_id=4245).

Θα ακολουθήσει εισήγηση από τον κ. Παναγιώτη Γκανά, υπεύθυνου ανάπτυξης των socialmediaστην εταιρεία AlterEgoμε θέμα τα «Τεχνικά στοιχεία για τη ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων».
Θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μη μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας αλλά και γενικότερα όσοι εργάζονται σε τοπικά ΜΜΕ.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ και αποτελούν ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Τέλος, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, αν υπάρξει συμμετοχή των μελών, πρόθεση της Διοίκησης του Μορφωτικού Ιδρύματος, της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, αλλά και του Επικουρικού Ταμείου, το οποίο στέκεται αρωγός στην προσπάθεια επιμόρφωσης των μελών, είναι να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σε διάρκεια επιμορφωτικό σεμινάριο το οποίο δεν θα είναι δωρεάν, ωστόσο ο στόχος είναι να επιδοτηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.