Τελευταίες Ειδήσεις

Γκόγκος Γεώργιος : Προχειροτητα ο στολισμός του Καστρακίου

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα μπαίνουμε και επίσημα, στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και στον στολισμό του Καστρακίου , ένας στολισμός που μόνο ως προχειρότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Δεν λέω καλό το δέντρο και οι φωτοσωλήνες (ορισμένοι είτε δεν ανάβουν είτε υπολειτουργούν) που τοποθετηθήκανε σε ορισμένα σημεία του χωριού αλλά αυτό δεν αρκεί. Όπως προανέφερα στολισμός δεν είναι μόνο πέριξ της πλατείας και ούτε από την είσοδο του Καστρακίου μέχρι την κεντρική διασταύρωση του χωριού. Στολισμός είναι να στολιστεί και το παλαιό Καστράκι ,από την πλατεία στα Πλατάνια μέχρι και το τελευταίο σπίτι πριν τα Μονές αλλά και το κάτω μέρος του χωριού. Όπως καταλαβαίνετε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός (σ.σ μέχρι και την κοινοποίηση της παρούσης) εκεί είναι ανύπαρκτος και το μόνο που επικρατεί είναι το σύνηθες των υπολοίπων ημερών από πλευράς μέριμνας του Δήμου και συγκεκριμένα της αρμόδιας Αντιδημάρχου Πολιτισμού. Την όλη κατάσταση την σώζει ο στολισμός από τους κατοίκους στις οικείες ή στις επιχειρήσεις τους. Όλα αυτά την στιγμή που σε λίγες ημέρες το Καστράκι ετοιμάζεται να δεχθεί πληθώρα επισκεπτών ενόψει εορτών αλλά για μερικούς δεν πειράζει το τι εικόνα θα μεταφέρουμε στους επισκέπτες .

Αξίζει να αναφερθώ και στο γεγονός ότι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κα Δρούγκα δεν έχει απαντήσει ακόμη στην 20897/15-11-2017(αίτηση συνάντησης ενόψει εορταστικού στολισμού), πράγμα για το οποίο και την Εγκαλώ. Με την συγκεκριμένη κίνηση της δεν προσβάλει εμένα προσωπικά ως άτομο ,αλλά το θεσμό τον οποίο και εκπροσωπώ και είναι άξιο απορίας όταν δεν απαντά σε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο Τοπικό Σύμβουλο το τι αντιμετώπιση τυγχάνουν οι απλοί πολίτες του Δήμου μας.

Ευτυχώς που μερίμνησε το Τοπικό Συμβούλιο Καστρακίου και ο Πρόεδρος του για την τοποθέτηση φάτνης στο Καστράκι ειδάλλως θα είχαμε την ατυχία της Καλαμπάκας να είμεθα χωρίς φάτνη…

ΥΓ1 : κα Αντιδήμαρχε , αν θέλετε προλαβαίνετε έστω και τώρα να σώσετε κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση στα σημεία που προανέφερα παραπάνω .

ΥΓ2: κα Αντιδήμαρχε  , δεν σας τιμά καθόλου η στάση του να μην απαντάτε έστω και αρνητικά σε αιτήματα δημοτών ή θεσμικών…

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου


Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.