Τελευταίες Ειδήσεις

Πολλά παράπονα δημοτών για τον στολισμό στην Καλαμπάκα


Κατώτερος των προσδοκιών των δημοτών είναι φέτος ο εορταστικός διάκοσμος  στην Καλαμπάκα και τα χωριά του Δήμου σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ενώ εκφράζονται πολλά παράπονα για το ότι δεν έχει στηθεί φάτνη στην πόλη.
Η δυσφορία είναι έντονη για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας αντιδημαρχίας πολιτισμού να διακοσμήσει την κεντρική οδό Τρικάλων, τις πλατείες Ρήγα Φεραίου, Δημουλά και Δημαρχείου και κάποιες άλλες οδούς με λαμπιόνια και την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων δένδρων που προϋπήρχαν στο Δημαρχείο, την είσοδο κάτω από το ξενοδοχείο «Διβάνη» και ορισμένες γειτονιές με ελάχιστα διακοσμητικά σε σχέση με το παρελθόν.
Βέβαια οι αρμόδιοι ανέφεραν ότι τα οικονομικά είναι δύσκολα και φέτος διατέθηκαν 22.000 ευρώ για την διακόσμηση και τις εορταστικές εκδηλώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν τη διαφορά για ένα τουριστικό προορισμό όπως αυτός της Καλαμπάκας λένε οι δημότες τονίζοντας ότι είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές.

Θεωρούν δε επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει σχεδιασμός έγκαιρα για κάτι πολύ σημαντικό που θα φέρει κόσμο στην Καλαμπάκα και όχι οι αρμόδιοι να επαναπαύονται στο ότι έρχεται κόσμος λόγω Μετεώρων και Μύλου των Ξωτικών.
Παράλληλα επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να βγαίνει πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων μόλις πριν 3-4 ημέρες που είναι αδύνατον να προωθηθεί σε τουριστικά γραφεία και να περιλαμβάνονται σε αυτό ως Χριστουγεννιάτικες η βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και παραδοσιακά έθιμα συλλόγων…
Σημειώνεται ότι δυσαρεστημένοι είναι και σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι εισπράττουν όπως εκμυστηρεύονται τα παράπονα των συνδημοτών αλλά για ευνόητους λόγους δεν τοποθετούνται δημόσια…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπόνων είναι η δημόσια παρέμβαση του τοπικού συμβούλου Καστρακίου και Αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γκόγκου ο οποίος σε επιστολή του έκανε λόγο για προχειρότητα στον στολισμό του εν λόγω διαμερίσματος.
Είσοδος Ιωαννίνων 
Είσοδος ε.ο. Τρικάλων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.