Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε πεθερά,γυναίκα, παιδί και αυτοκτόνησε


Αστυνομικός σκότωσε στους Αγίους Αναργύρους, σκότωσε σύζυγο, πεθερά και παιδί. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρου Σύμφωνα με τις πρώτες πληρφορίες αστυνομικός  εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε,  δολοφόνησε την κόρη, τη σύζυγο και την πεθερά του μέσα στο σπίτι τους και μετά αυτοκτόνησε.
Ένας 40χρονος αστυνομικός Χρήστος Ζ., που υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων στην προσωπική φύλαξη του Σημίτη εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο του Ελένη Χ. που ήταν γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο, την πεθερά και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ σύζυγος και πεθερά, που ήταν και οι δυο γιατροί, εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Οι πληροφορίες λένε πως ο  αρχιφύλακας πρόσφατα είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.
Ο αστυνομικός κατάγεται από την  Αιωλοακαρνανία , τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα.
Αυτήν την ώρα, αστυνομικοί είναι στο σημείο και προσπαθούν να καταλάβουν τί ακριβώς έχει συμβεί, ενώ στη γειτονιά όλοι είναι συγκλονισμένοι.
Δεν είναι γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.
Μαρτυρία σοκ
Ενας περίοικος περιγράφει στην κάμερα πως οι συγγενείς της άτυχης οικογένειας βρήκαν την σύζυγο, την πεθερά και την κόρη του αστυνομικού νεκρές στο δωμάτιο.
Μόλις τις βρήκαν ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.. Χθες αργά την νύχτα, αφηγείται ο γείτονας της οικογένειας, μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε πυροβολισμούς αλλά κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.