Τελευταίες Ειδήσεις

Ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» στο Μύλο των Ξωτικών


Δικό του χώρο για την προβολή των δραστηριοτήτων του αλλά και την περαιτέρω προβολή της περιοχής γενικότερα διαθέτει ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» ,  ο γνωστός σύλλογος επαγγελματιών του ορεινού όγκου στο φετινό Μύλο των Ξωτικών.
Ειδικότερα ο σύλλογος κατόπιν σχετικής μέριμνας και πρωτοβουλίας του Δήμου Πύλης διαθέτει περίπτερο στο Μύλο των Ξωτικών όπου και θα υπάρχει άφθονο υλικό προβολής ολόκληρης της περιοχής Ελάτης-Περτουλίου.
Ήδη στο περίπτερο έχουν δώσει υλικό αρκετοί επαγγελματίες της προαναφερθείσας περιοχής ενώ ο σύλλογος με σχετική ανάρτηση του στο facebook καλεί τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να παραδώσουν υλικό της επιχείρησής τους αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί συνάδελφοι. Ο Δήμος Πύλης εξασφάλισε για εμάς περίπτερο στο ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. Το στήσιμο το ανέλαβε ο σύλλογος μας ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ. Σήμερα κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να είναι έτοιμο να λειτουργήσει μέχρι αύριο που είναι και η επίσημη έναρξη του Μύλου. Πρόκειται να τοποθετηθεί αρκετό υλικό ακόμη όπως και πολλά διακοσμητικά.

Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται πρέπει να παραδώσουν το υλικό τους μόνοι τους στο περίπτερο».

Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία του συλλόγου και πρωτίστως του Δήμου Πύλης και του Δημάρχου κ. Μαράβα που συμβάλει στην προβολή της περιοχής και την στήριξη των ντόπιων επαγγελματιών σε μια κρίσιμη περίοδο από πλευράς οικονομικής για όλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.