Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο Μορφωτικού Συλλόγου Κρυοβρυσιωτών

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών « Άγιος Μηνάς» ( ΜΟ. Σ. Α. Κ. ) του Δήμου Καλαμπάκας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 τη 2η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για το 2017 στο Κ. Υ. Καλαμπάκας, όπου ήρθε γι’ αυτόν τον σκοπό από το Νοσοκομείο Τρικάλων, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας για λογαριασμό της τράπεζας αίματος του συλλόγου.
Η προσέλευση των Κρυοβρυσιωτών και όχι μόνο, ήταν μεγάλη και γι' αυτό τους ευχαριστούμε όλους.
Ο Σύλλογος, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια, όλους τους εθελοντές αιμοδότες, γι αυτή τους την προσφορά στο συνάνθρωπο μας.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς :

α) Το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων, την συντονίστρια/Διευθύντρια κα Αγορίτσα και τις νοσηλεύτριες κα Κολοβελόνη και κα Βλάχου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε.
β) Το Κ. Υ. Καλαμπάκας και τον διευθυντή, κ. Σκύφτα για την φιλοξενία της Αιμοληψίας, καθώς και τον γιατρό του κέντρου Υγείας, κ. Χλίνο που ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
γ) Τον γιατρό της πόλης μας κ. Μπούρα και τη γιατρό του Νοσοκομείου Τρικάλων , κα Δημητριάδου για την ενημέρωση σχετικά με την αιμοδοσία.
δ) Το Ράδιο Σταγών, αλλά και τον κ. Γκιάτα Ευάγγελο για την ξεχωριστή εκπομπή που πραγματοποίησε για την αιμοδοσία,
ε) Όλα τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της θεάρεστης αυτής πράξης.
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΟΒΡΥΣΙΩΤΩΝ « ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.