Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ-ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!


Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, συνιστώσα του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, συμμετέχει και καλεί τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές να έρθουν στο Ειρηνοδικείο και να λάβουν ενεργά μέρος την ερχόμενη Τετάρτη 20/12 στον αδιάκοπο αγώνα μας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί. Πρόκειται για πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και λαϊκής περιουσίας.
   Η τρομώδης προπαγάνδα και η καταστολή της κυβέρνησης κόντρα στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών τον τελευταίο καιρό εντείνονται. Το προχώρημα των πλειστηριασμών κατά της λαϊκής περιουσίας ήταν μέσα στους όρους της τρίτης αξιολόγησης.
   Όλα τα σφυριά της αντίδρασης χτυπούν στο ίδιο αμόνι. Θέλουν να τσακίσουν το ηθικό και την αντίσταση του Λαού. Πίσω απ’ την κυβέρνηση και τις εντολές που δίνει στην Αστυνομία για καταστολή βρίσκονται η Ε.Ε., οι δανειστές τοκογλύφοι, οι τράπεζες, το μεγάλο κεφάλαιο, η μνημονιακή «αντιπολίτευση», τα ΜΜΕ κι όλο το κακό συναπάντημα.

   Οι άγριες διαθέσεις του κράτους των ληστών και υποτελών στους ξένους δεν θα περάσουν. Οι στόχοι τους δεν πρόκειται να περάσουν!
   Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα, που έχει δώσει τόσο σημαντικά αποτελέσματα μέχρι τώρα, βοηθώντας να σωθούν σπίτια, μαγαζιά και άλλες λαϊκές περιουσίες, βρίσκεται σήμερα μπροστά σε αυξημένα καθήκοντα.
   Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών πρέπει να μαζικοποιηθεί και να γιγαντωθεί άμεσα. Να προστατεύσει τη  λαϊκή περιουσία και –γιατί όχι;-να αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας λαϊκής εξέγερσης που θα φέρει τα πάνω κάτω, ανατρέποντας ολόκληρο το μνημονιακό καθεστώς που 7 χρόνια τώρα επέβαλαν στην άμοιρη πατρίδα μας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και οποιουδήποτε ληστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.