Τελευταίες Ειδήσεις

Έτοιμος να δοθεί στην κυκλοφορία ο Ε 65 – 15 Δεκεμβρίου



Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στην λειτουργία του Ε65, στο τμήμα -Τρίκαλα – Ξυνιάδα .
Ο νέος αυτοκινητόδρομος που σε αυτό το τμήμα διατρέχει κάθετα τη Δυτική Θεσσαλία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ολοκληρωμένος .
Η παράδοση στην κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί – όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ – για τις 15 Δεκεμβρίου ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η λειτουργία των διοδίων προγραμματίζεται για ένα μήνα μετά και περίπου 15 με 20 Ιανουαρίου . 
Σύμφωνα με πληροφορίες τον πρώτο καιρό δεν θα λειτουργούν τα διόδια και η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη προκειμένου να γνωρίσει ο κόσμος τον νέο αυτοκινητόδρομο .
Η εκτίμηση που υπάρχει για τις τιμές των διοδίων είναι ότι θα κοστίσουν από 3 έως 4 ευρώ περίπου συνολικά και για τους δύο σταθμούς διοδίων που θα λειτουργήσουν στις περιοχές Λόγγου Τρικάλων και Σοφάδες Καρδίτσας. 
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες και στον συνδετήριο κλάδο Ξυνιάδας, που θα συνδέει τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 με την υφιστάμενη Εθνική Οδό Λαμίας – Καρδίτσας (2,5 περίπου χιλιόμετρα μετά το χωριό Μεταλλείο).
Αναφορικά με την έναρξη των εργασιών του νοτίου τμήματος Ξυνιάδα – Λαμία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.