Τελευταίες Ειδήσεις

Το Tάμα των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, Νομού Τρικάλων γίνεται πραγματικότητα



Ένα τάμα του προηγούμενου Τοπικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς Νομού Τρικάλων, όπου  με την βοήθεια της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας, των Μελών του Παραρτήματος, καθώς και φίλων, φτάνει στο τέλος του.
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 μια ομάδα συμπολιτών μας που αποτελούνταν από μέλη του τέως Τοπικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Παραρτήματος Τρικάλων, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Εφραίμ Γιαννάκο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων και εφημερίου του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, καθώς και συναδέλφους ε.ε και ε.α του Στρατού Ξηράς, Ναυτικού, Αστυνομίας και Αεροπορίας ξεκίνησε το ταξίδι για το περιβόλι της Παναγίας το Άγιο Όρος, προκειμένου να προβούν στην παραλαβή αντιγράφου Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Φοβερά Προστασία».
          Η Ιερά εικόνα της Παναγίας μας «Φοβέρα Προστασία» αγιογραφήθηκε στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, και είναι πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας  που βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Φοβεράς Προστασίας  στην Ιερά Μονή.

          Έτσι με τις ευλογίες του Πανοσιολογιώτατου Άγιου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Χριστοδούλου, παραλήφθηκε η Εικόνα της Παναγία μας, όπου και τοποθετήθηκε προσωρινά  στην   Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.
          Η επίσημη υποδοχή και ενθρόνιση της Ιεράς εικόνας θα πραγματοποιηθεί με τις πρέπουσες τιμές στον Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
          Το τέως Τ.Σ ΕΑΑΣ Παράρτημα Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του τάματος, προκειμένου να έρθει η Παναγία  «Φοβερά Προστασία» στην πόλη των Τρικάλων προκειμένου κάθε πιστός να μπορεί να προσκυνήσει και να προσευχηθεί στην χάρη της.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.