Τελευταίες Ειδήσεις

Τον Σεπτέμβριο η εκδήλωση των Πολiτιστικών Συλλόγων Καλαμπάκας



Τον επόμενο Σεπτέμβριο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η 2η Γιορτή Παραδοσιακών Δρώμενων των Πολιτιστικών Συλλόγων Καλαμπάκας.
Αυτό προκύπτει μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν οι πρόεδροι των συλλόγων το πρωί της Κυριακής στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας όπου συζήτησαν για τον προγραμματισμό αυτής  αλλά και έκαναν απολογισμό της προηγούμενης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκαν τυχόν λάθη και παραλείψεις που θα πρέπει να αποφευχθούν στο μέλλον και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή οργάνωση ώστε η επόμενη γιορτή αν είναι καλύτερη και γιατί όχι πιο πλούσια από την προηγούμενη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις-προτάσεις η καταλληλότερη ημερομηνία είναι αυτή της 2ας Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή του 2018 και συνάμα αποφασίστηκε η οργανωτική επιτροπή να αποκτήσει περισσότερα μέλη κι έτσι από τριμελής να γίνει πενταμελής
Με την παρακάτω σύνθεση:
 • Μπέλλου-Ζήκα Κατερίνα Πρόεδρος Συλλόγου Κρύας Βρύσης
• Παπακώστας Δημήτρης  Πρόεδρος Συλλόγου Θεόπετρας
• Ζούζουλας Χαράλαμπος Πρόεδρος Συλλόγου Γάβρου
• Πελτέκης Σπύρος Πρόεδρος Συλλόγου Κλεινοβού
• Μησιάρη Δέσποινα Πρόεδρος Συλλόγου Παπαθύμιος Βλαχάβας

Σημειώνεται ότι συζητήθηκαν ακόμη και διάφορες άλλες δράσεις των συλλόγων ενώ συμφωνήθηκε σε τακτά χρονικά διαστήματα η επιτροπή να συνέρχεται όπως και οι λοιποί πρόεδροι για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.