Τελευταίες Ειδήσεις

Χειροπέδες σε μέντιουμ στην Καρδίτσα



Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, μία 76χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. Ειδικότερα, αστυνομικός της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προσποιούμενη την πελάτισσα, μετέβη στην οικία της 76χρονης.
Εκεί, αφού αρχικά η 76χρονη προέβλεψε το μέλλον με χρήση καρτών (ΤΑΡΩ), στη συνέχεια παρέδωσε στην αστυνομικό μία αυτοσχέδια συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης, με το ανυπόστατο πρόβλημα επίλυσης οικογενειακών της προβλημάτων και παρέλαβε για τις υπηρεσίες της ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνες προέκυψαν άλλες δύο περιπτώσεις απάτης με παρόμοιο τρόπο σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 45 και 53 ετών.
Συγκεκριμένα, η δράστιδα, από το 2006 έως το 2016, κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από τα θύματά της το συνολικό χρηματικό ποσό των (11.000) ευρώ περίπου.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας για τυχόν εμπλοκή της 76χρονης σε άλλα όμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.