Τελευταίες Ειδήσεις

Ματαίωσαν πλειστηριασμό ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα


Η δυναμική παρέμβαση του Τρικαλινού Κινήματος κατά των πλειστηριασμών ματαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης πλειστηριασμό ξενοδοχειακής μονάδας στην ορεινή Καλαμπάκα.
Τα μέλη του κινήματος ενημερώθηκαν όπως πληροφορούμαστε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αλλά κατάφεραν να κινητοποιηθούν και να βρίσκονται στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας όπου στις 4έως 5 ήταν προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός ξενοδοχειακής μονάδας στον ορεινό όγκο της Καλαμπάκας.
Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης τα μέλη του κινήματος απαίτησαν από την έχουσα την εντολή να αποχωρήσει και να μην προχωρήσει στη διενέργεια του πλειστηριασμού  καθότι είχαν ήδη ενημερωθεί πως η τράπεζα που τον προκάλεσε έδωσε προσφορά από την προηγούμενη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αντί των 9 εκ, που είναι η πραγματική αξία του καταλύματος.
Ακολούθησε κάποια διαβούλευση και σχετική ενημέρωση όπως μας ενημερώνουν τα μέλη του κινήματος και γύρω στις 4.30 η εντολέας επέστρεψε για την διενέργεια αλλά εμποδίστηκε εκ νέου με την επισήμανση ότι και να γίνει ο πλειστηριασμός είναι άκυρος καθότι η ώρα έχει παρέλθει  σε σχέση με την αρχική ανακοινωθείσα.

Έτσι με δυναμικό τρόπο αλλά και επιχειρηματολογία τα μέλη του κινήματος ματαίωσαν ακόμη ένα πλειστηριασμό διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι το κίνημα είναι εδώ και θα συνεχίσει να μάχεται ώστε τα αρπακτικά να μην κάνουν βορά τους την περιουσία ανυπεράσπιστων πολιτών.



1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους αγωνιστές.
    Όταν υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες δεν φοβόμαστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.