Τελευταίες Ειδήσεις

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Καλαμπάκα-Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος

Μνήμες του παρελθόντος ξύπνησε η έντονη νεροποντή που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καλαμπάκα με συνέπεια τα νερά της βροχής να μετατρέψουν τους δρόμους σε κάποια σημεία της πόλης σε ορμητικούς χειμάρρους.
Έντονο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο γεφυράκι κάτω από το ΓΕΛ Καλαμπάκας προς Άγιο Αθανάσιο όπου τα βρόχινα νερά πέρασαν πάνω από τις σιδερένιες σχάρες καθώς αυτές έκλεισαν από φερτά υλικά, φύλλα δένδρων και έντρομοι οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω και με κάθε μέσο προσπαθούσαν να ανοίξουν τα φρεάτια.
Ανάλογο πρόβλημα με τα φρεάτια παρατηρήθηκε και στο ρέμα που καταλήγει στην πλατεία Δημουλά και οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν με αγωνία το φαινόμενο καθώς προ ετών είχαν πλημμυρίσει τα σπίτια τους και είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές.
Βέβαια και κάτω από το Γ΄Δημοτικό όλος ο χώρος του πάρκινγκ είχε καλυφθεί από νερά με χώματα που κατέληγαν στην οδό Τρικάλων προς το ξενοδοχείο Διβάνη ενώ και η Περιφερειακή οδός Πίνδου παρουσίασε σε ορισμένα σημεία υπερσυγκέντρωση υδάτων.
Ωστόσο η παύση της βροχής ανακούφισε τους κατοίκους που ζητούν από τους αρμοδίους του Δήμου να επιληφθούν άμεσα και να καθαρίσουν τα φρεάτια που παρουσιάζουν προβλήματα γιατί σε επόμενο έντονο καιρικό φαινόμενο δεν μπορεί κανείς να αισθάνεται σίγουρος για άσχημες συνέπειες.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.