Τελευταίες Ειδήσεις

Πρωτιά Φώφης Γεννηματά στην Καλαμπάκα-Επικράτησε του Νίκου Ανδρουλάκη με βραχεία κεφαλή



Πρώτη στις προτιμήσεις των πολιτών για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς αναδείχτηκε κατά την επαναληπτική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καλαμπάκα.
Δεύτερη Κυριακή  στις κάλπες με το δεύτερο γύρο των εκλογών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, για την ανάδειξη  του ηγέτη της ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Σε επίπεδο Καλαμπάκας η προσέλευση από το πρωί ήταν ικανοποιητική αλλά σαφώς χαμηλότερη σε σχέση με την πρώτη Κυριακή ενώ τα τοπικά στελέχη δήλωναν αισιόδοξα καθώς μέχρι να κλείσουν οι κάλπες με βάσει τις εκτιμήσεις τους ο αριθμός των μελών και φίλων του εγχειρήματος θα ξεπεράσει τους 200.
Σημειώνεται ότι την πρώτη Κυριακή είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 360 άτομα στην Καλαμπάκα και πάνω από 100 στην Μύκανη.
Η όλη διαδικασία διενεργήθηκε σε γενικά ήρεμο κλίμα και τα μέλη ή φίλοι του νέου φορέα προσέρχονταν για να ψηφίσουν τον ηγέτη της προτίμησής τους.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και έκλεισαν στις 8 το βράδυ και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από τις εφορευτικές επιτροπές στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμπάκας και το Κέντρο Παπανικολάου στη Μύκανη.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στην Καλαμπάκα πρώτη σε ψήφους αναδείχτηκε η Φώφη Γεννηματά με 134 ψήφους  και δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης που έλαβε 130 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 4 λευκά.
Στην Μύκανη και πάλι η Φώφη Γεννηματά αναδείχτηκε πρώτη με 45 ψήφους και δεύτερο τον Νίκο Ανδρουλάκη με 35 ψήφους ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.