Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.
Από το Blogger.
pic name
pic name pic name pic name

To “Meteora voice” στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχετικά


ΚΡΑΤΟΣ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ…!

Meteora Voice | 4:33 μ.μ. Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 |
Posted on
 • Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
 • by
 • Meteora Voice
 • in
 • Ετικέτες
 • Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων. 
  Η πρόσφατη τραγωδία με 16 νεκρούς και 6 αγνοούμενους στη Δ.Αττική απέδειξε για μια ακόμη φορά , πως η χώρα είναι ανοχύρωτη , αφού από τη μια στιγμή έως την άλλη μπορεί να μετατραπεί σε υγρό τάφο για δεκάδες ανυποψίαστους συνανθρώπους μας και φυσικά έτσι μπορεί να χαθούν ολόκληρες περιουσίες , που φτιάχτηκαν με ιδρώτα και…αίμα , και να βρεθούν , μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας άστεγοι και πάμφτωχοι , πολίτες που πάλεψαν σκληρά στη ζωή.

  Η Βιβλική καταστροφή στη Νέα Πέραμο , στη Μάνδρα , στα Μέγαρα και στην Κατερίνη , δείχνουν , πως η κοινωνία μας είναι απροστάτευτη και πως μια…Αφύσικη καταστροφή φέρνει ένα τραγικό τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και σε υλικά αγαθά. Έπνιξαν τον κόσμο οι Κ λ ε φ τ ο θ ε σ μ ι κ ο ί παράγοντες. Τα φραγμένα ρέματα , τα ακαθάριστα ποτάμια , η αδιαφορία των αρχόντων έριξαν κάτω από τόνους λάσπης και τόνους νερού τις ζωές και τα όνειρα αθώων πολιτών.


  Χείμαρρος ευθυνών υπάρχει για την τραγωδία αυτή. Ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί , η Περιφερειάρχης Αττικής με τους Αντιπεριφερειάρχες , οι Δήμαρχοι με τις ακολουθίες τους και οι Δασικές Αρχές είναι στο στόχαστρο όλων των Ελλήνων. Η Νερο-Βόμβα της καταστροφής ανέδειξε την ολιγωρία , την αδιαφορία και την ανικανότητα όλων των παραπάνω παραγόντων. Ο Τσίπρας , η Δούρου , οι Δήμαρχοι και οι δασικοί παράγοντες , με τους συνεργάτες τους , πρέπει να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις για τα όσα τραγικά συνέβησαν στις κατεστραμμένες περιοχές.

  Ο Τσίπρας , η Δούρου και τα πρωτοπαλίκαρά τους , με καθυστέρηση σχεδόν δύο ημερών , επισκέφθηκαν όχι τις κατοικημένες-πληγείσες περιοχές , γιατί φοβήθηκαν την οργή των ανθρώπων , αλλά την πλημμυρισμένη Εθνική Οδό , προκειμένου να ρίξουν στάχτη…στα μάτια των πολιτών και για να παίξουν τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια. Σύρθηκαν οι Συριζαίοι στην…Κόλαση του Δάντη , και όλοι τους έμοιαζαν με τον Αυτοκράτορα Νέρωνα Κλαύδιο Καίσαρα Δρούσο , που βγήκε στην κορυφή λόφου για να δει πως καίγονταν τα 2/3 της Ρώμης το 64 μ.Χ. Απέφυγαν να συναντήσουν τα οργισμένα πλήθη , του συγγενείς των νεκρών και τους κατεστραμμένους επαγγελματίες. Απλά πήγαν…είδαν…και απήλθαν…!

  Πρωτοφανής είναι η οργή για το ανύπαρκτο Κράτος , για το Κράτος… δολοφόνος , για το Κράτος της Υποκρισίας και του Ψεύδους. Ρέματα και ποτάμια έπνιξαν ζωές και έφεραν τον Κυκεώνα της καταστροφής. Δεν πρέπει ο Τσίπρας και οι υπουργοί του , η Δούρου και οι Συνεργάτες της , οι Δήμαρχοι και οι παρατρεχάμενοι και οι Δασικές Αρχές να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη , γι’αυτή τη Βιβλική καταστροφή; Δεν πρέπει να πουν γιατί χάθηκαν 16 άνθρωποι και αγνοούνται άλλοι 6; Δεν πρέπει να απολογηθούν , γιατί επέτρεψαν και έκλεισαν παράνομα τα ρέματα και τα μετέτρεψαν σε οικισμούς και σε βιομηχανικές περιοχές; Έπρεπε να προνοήσουν προκειμένου να τηρηθεί ο Νόμος και η Τάξη.

  Το εθνικό πένθος , που κήρυξε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου , μάλλον υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα και τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα , που είπαν όλοι αυτοί , δεν πρόκειται να φέρουν πίσω , όσους θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη ή βρήκαν οικτρό τέλος από τα ορμητικά νερά των χειμάρρων.

  Η Δικαιοσύνη οφείλει να πιάσει δουλειά προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας , όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Το Κράτος…Δολοφόνος , πρέπει να πληρώσει για τα πολεοδομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα και για το ότι άφησε Αθωράκιστες περιοχές , που εδώ και δεκαετίες , μαστίζονται από τις παραλείψεις , από το πελατειακό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα , από την ανικανότητα των υπευθύνων και από τα φυσικά φαινόμενα.


  Η πολιτεία δεν μπορεί να είναι άλλο ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ , γιατί στις Δημοκρατίες πρέπει να βασιλεύει το κράτος ΠΡΟΝΟΙΑ. Θα λάμψει , όμως η αλήθεια;

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

   
   2014-2017 Meteora Voice. All rights reserved to their respective owners
  Develop by : MvW