Τελευταίες Ειδήσεις

Ανατράπηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Καλαμπάκα-Σώοι βγήκαν ο οδηγός του οχήματος και οι επιβάτες του



Τύχη βουνό είχαν ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Τρικάλων και οι επιβαίνοντες σε αυτό όταν αυτό ανατράπηκε κοντά στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας και κατάφεραν να βγουν σώοι.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το μεσημέρι  στο δρόμο προς Διάβα, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός της πορείας του με συνέπεια να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι λόγω και της υψομετρικής του διαφοράς με το οδόστρωμα.
Στο λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων επέβαιναν μαθητές που επέστρεφαν στα σπίτια τους και όπως πληροφορούμαστε βγήκαν σώοι όπως και ο οδηγός του.
Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση και έσπευσαν επί τόπου αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμπάκας, όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε όλους στο  Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Εκεί οι γιατροί αφού περιποιήθηκαν τους επιβάτες που είχαν κάποιες αμυχές κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στο νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω ελέγχους για προληπτικούς λόγους.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο Διοικητής του ΑΤ Καλαμπάκας και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Βασίλης Τζατζάκης που με ανακούφιση διαπίστωσε ότι τα ατύχημα δεν είχε κάτι σοβαρό και προ παντός όπως είπε καμία απώλεια.
Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος αυτά διερευνώνται από τους άνδρες του ΑΤ Καλαμπάκας που διενεργούν τη σχετική προανάκριση ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι έκλεισε ξαφνικά το δρόμο του λεωφορείου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.