Τελευταίες Ειδήσεις

Οδηγός μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς για μια κλήση


Αιματηρό επεισόδιο με δράστη οδηγό αυτοκινήτου και θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας εχθές εετο μεσημέρι. Οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, από οδηγό αυτοκινήτου. Ο ένας αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της τροχαίας Ελληνικού, προσπάθησαν να δώσουν κλήση για παράνομη στάθμευση σε όχημα που βρίσκονταν έξω απο κατάστημα οπτικών στην οδό Κύπρου της Γλυφάδας.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατώντας ένα αιμηρό αντικείμενο και επιτέθηκε στον τροχονόμο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Ο δράστης στην συνέχεια μπήκε στο κατάστημα με τα οπτικά, όπου αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά δέχθηκε την επίθεση του δράστη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.
Μέσα στο κατάστημα όπου και συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε στους αστυνομικούς στη Γλυφάδα βρέθηκε το κουζινομάχαιρο με το οποίο τραυμάτισε τον αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και προσπάθησε να τον συλλάβει.

Σπασμένα γυαλιά μέσα στο κατάστημα οπτικών που έγινε το επεισόδιο.
O αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Ο δράστης, ο οποίος είναι Έλληνας, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπιζει ψυχολογικά προβλήματα.
Στο κατάστημα με οπτικά έφτασε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.