Τελευταίες Ειδήσεις

Μέτρα για ανάκαμψη της αγοράς στην Καλαμπάκα-Συζήτησαν έμποροι και επαγγελματίες σε έκτακτη ολομέλεια


Την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για ανάκαμψη και αναβάθμιση της τοπικής αγοράς με άμεσες ενέργειες προκρίνουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Καλαμπάκας οι οποίοι θεωρούν επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή του υπάρχοντος κλίματος.
Αυτό τονίστηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας παρουσία συναδέλφων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης για μια συζήτηση επάνω σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Αν και η συμμετοχή δεν ήταν απολύτως ικανοποιητική οι παριστάμενοι μετά το καλωσόρισμα του προέδρου κ. Μαντάρα και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν  για μια σειρά από σημαντικά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.
Με γνώμονα πάντα ότι η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει σημαντικές παρενέργειες στην καθημερινότητα όλων και κατ΄ επέκταση και στον εμπορικό κόσμο της περιοχής τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας και συσπείρωσης όλων των συναδέλφων προκειμένου να προωθηθούν δράσεις και μέτρα για ανάκαμψη-τόνωση της τοπικής αγοράς και αποφασίστηκε μεταξύ άλλων:

  • η άμεση συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας, για θέματα αισθητικών παρεμβάσεων στην πόλη, ώστε να γίνει ακόμη πιο όμορφη και φιλόξενη.
  • συνάντηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ΠΕ Τρικάλων
  • συνάντηση με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς
  • η προετοιμασία μια μεγάλης εκδήλωσης τα Χριστούγεννα όπως και άλλων εκδηλώσεων, εντός των εορτών αλλά και στο μέλλον.
Όπως συμφωνήθηκε από τους συμμετέχοντες εμπόρους και επαγγελματίες της Καλαμπάκας όλα θα συζητηθούν εκ νέου σε μια νέα συνάντηση με τη συμμετοχή περισσότερων μελών, η οποία θα  πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις επαφές που θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.