Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο τροχαίο στην Πίνδου

Σοβαρές υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου με φορτηγό στην περιφερειακή οδό Πίνδου της Καλαμπάκας.
Το τροχαίο σημειώθηκε στον κόμβο της ΔΕΗ όταν το επιβατικό και το φορτηγό συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές ενώ οι οδηγοί τους δεν έπαθαν το παραμικρό.
Του συμβάντος επιλήφθηκε το ΑΤ Καλαμπάκας που διενεργεί την σχετική προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.
Ωστόσο με αφορμή το νέο τροχαίο έρχεται ξανά στην επιφάνεια το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην οδό Πίνδου με τους φωτεινούς σηματοδότες οι οποίοι δεν λειτουργούν κανονικά καθώς σύμφωνα με τους αρμοδίους ε΄χουν κλαπεί οι πλακέτες και λόγω του υψηλού κόστους δεν μπορεί να αντικατασταθούν.
Αυτό πάντως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την επικρατούσα κατάσταση στην συγκεκριμένη οδό καθότι ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος ατυχήματος ελλοχεύει και ως εκ τούτου οι προφάσεις εν αμαρτίαις δεν έχουν καμία απολύτως βάσει όπως αναφέρουν οι πολίτες που ζητούν να λειτουργήσουν επί τέλους κανονικά τα φανάρια πριν θρηνήσουμε θύματα.
Ο Δήμος Καλαμπάκας εν προκειμένω και οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν το λόγο για την απρόσκοπτη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.