Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμήθηκε η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα τιμήθηκε και φέτος η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας από τον τοπικό σύλλογο στην Καλαμπάκα.
Το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων πραγματοποίησε τον εορτασμό για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, που η Πολιτεία έχει θεσμοθετήσει να εορτάζεται την 1η Κυριακή του Νοεμβρίου, κατά την οποία τιμάται  η μνήμη των  Προστατών μας Αγίων Μαρτύρων Τερεντίου, Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίστηκαν από το σύλλογο, το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας παρουσία του προέδρου κ. Βήτα και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών του συλλόγου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Μπουτίνα, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Καλαμπάκας κ. Παπαγεωργίου και πλήθους πολύτεκνων της περιοχής.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και της αρτοκλασίας  όπως είχε προγραμματίσει ο σύλλογος όλοι κατευθύνθηκαν  στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΟΛΥΖΟΣ (Περιοχή Αγίας Τριάδας, Καλαμπάκα) όπου προσφέρθηκε κέρασμα με τον κ. Βήτα να ευχαριστεί όλους για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή τους αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη και στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια και τον τοπικό σύλλογο.
Διαβεβαίωσε ότι από πλευράς της διοίκησης του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Τρικάλων καταβάλλονται καθημερινά προσπάθειες για την στήριξη των μελών καλώντας πάντα τους αρμοδίους να είναι αρωγοί καθώς τα χρόνια που διανύουμε είναι δύσκολα και η στήριξη όλων είναι επιτακτική ανάγκη για τις οικογένειες αυτές που προσφέρουν σημαντικά στην πατρίδα και το δημογραφικό πρόβλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.