Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- Ο λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει

Η «Χρυσή Αυγή»  είναι μια φασιστική – πολιτική οργάνωση με κοσμοθεωρία μίσους και εγκληματικής πρακτικής, που εμφανίζεται σε κατάλληλες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες του καπιταλισμού.
Στη χώρα μας δρα με τη μάσκα του εθνικισμού και πέρα από όλα τα άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει και είναι υπόδικη, σήμερα συνεχίζει θρασύτατα να επιτίθεται και να τρομοκρατεί μετανάστες και εργάτες. Παράλληλα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους που δηλώνουν ότι « είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν».
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φασίστες ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.
Σ΄αυτές τις συνθήκες έρχεται ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος στα Τρίκαλα.

Κανένας εργαζόμενος, κανένας άνεργος, κανένας νέος δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την κούφια αντιμνημονιακή ρητορεία της Χρυσής Αυγής , πίσω από την οποία κρύβεται η στήριξή της στο καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα στην πιο αποκρουστική του μορφή.
Να μην επιτρέψουμε εδώ, σε αυτές τις ηρωικές γειτονιές των Τρικάλων , να απλώνουν τα δίχτυα τους για να πιάσουν νέα παιδιά, εργατόπαιδα, ανέργους στα δίχτυα της φασιστικής λαϊκίστικης δημαγωγίας που δεν διστάζει να κλέψει ακόμα και αντικαπιταλιστικά συνθήματα για να υπηρετήσει ως μπράβος του κεφαλαίου την εξουσία του κάνοντας όλη τη βρώμικη δουλειά.
Ο Τρικαλινός λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να αντιπαλέψει το φασισμό – ναζισμό στους τόπους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές παντού, οργανωμένα μέσα από τα σωματεία τους , τους φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος . Να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει. Στον αγώνα αυτόν οι συνταξιούχοι έχουν τη δική τους συμβολή.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


                             Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων  ΙΚΑ  Τρικάλων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.