Τελευταίες Ειδήσεις

Έργα ανάπλασης και παιδικές χαρές στο Δήμο Καλαμπάκας

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής  στη μνήμη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αύρας Χρήστου Κακούσιου, ο οποίος έχασε  τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΔΣ Καλαμπάκας το οποίο ενημερώθηκε για δυο έργα που προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Δήμος
και αφορούν την ανάπλαση-ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων ύψους 330 χιλιάδων ευρώ και αναβάθμιση παιδικών χαρών προϋποολογισμού 150 χιλιάδων σε Οξύνεια, Διάβα, Βασιλική και στην Καλαμπάκα-στο Σοπωτό και την Κόκα Ρόκα-βάσει των όσων είπε ο Δήμαρχος στην συνεδρίαση.
Ο κ. Σινάνης ενημέρωσε το σώμα και για το έργο της ύδρευσης αλλά και στην προοπτική αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ μέσω του προγράμματος «Δημιουργική Επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας» ζητώντας να κατατεθούν προτάσεις.
Όσον αφορά την εορταστική περίοδο το ΔΣ ενημερώθηκε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Δρούγκα ότι θα διατεθούν 22.000 για τον διάκοσμο και τις εκδηλώσεις ενώ το σώμα συζήτησε και έλαβε αποφάσεις και για μια σειρά θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων και ενστάσεις δημοτών για τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.