Με «διπλό» από αυτά που δίνουν πρωτάθλημα κι άνοδο, ο Άρης βρίσκοντας το γκολ με τον Παυλίδη στο 90' ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Football League στα Τρίκαλα! 
Σε 90 λεπτά ο αγώνας στα Τρίκαλα, το ντέρμπι της τοπικής ομάδας με τον Άρη ήταν σίγουρα το χειρότερο της αγωνιστικής και ένα από τα χειρότερα που έχουν γίνει την φετινή χρονιά. Και οι δύο ομάδες φαινόταν πως θα έχαναν βαθμούς. Στο λεπτό αυτό όμως οι... κίτρινοι είχαν άλλη γνώμη. Με τον Παυλίδη να πιάνει ένα εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη δίνοντας την μεγάλη νίκη στον Άρη.
Μια νίκη από αυτές που όπως λέμε δίνουν άλλη ψυχολογία ενόψει της... μάχης της ανόδου, καθώς έγινε επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, σε μία σκληρή έδρα και κυρίως χωρίς η ομάδα που την πήρε να παίξει καλά. Και αυτό είναι το σημαντικό, το να μπορείς να κερδίζεις ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις, καθώς κάθε στραβοπάτημα κοστίζει.


Όσον αφορά τον αγώνα, όπως αναφέραμε ήταν το λιγότερο κακός με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο, αλλά χωρίς όμως να απειλήσουν. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν λίγο παραπάνω και στο 90' κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη με την γκολάρα του Παυλίδη.
Οι συνθέσεις του αγώνα
ΑΟ Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62′ λ.τ Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (90+2′ Ζγκούρι), Μίλιεβιτς (71′ Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός.
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς (51′ Ιντζόγλου), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Κάσσος (74′ Μπαργκάν), Πλατέλλας (79′ Παυλίδης), Πασάς, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης.