Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής η 4η Γιορτή Κολοκύθας

Η 4η Γιορτή Κολοκύθας που οργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά με εθελοντική πρωτοβουλία πολιτών της Καλαμπάκας στέφθηκε με επιτυχία. Οι μαγείρισσες και οι μάγειρες μαζί με τις παρέες τους γέμισαν με υπέροχες γεύσεις, χρώματα και αρώματα...
το μεγάλο τραπέζι που στήθηκε στο Εστιατόριο Πανόραμα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Νέοι και γηραιότεροι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, φρόντισαν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο με ένα συνδυασμό παραδοσιακών και μοντέρνων συνταγών. Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης μιλούν από μόνες τους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τρικάλων Έφη Λεβέντη, η γνωστή μαγείρισσα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου (Ράδιο Λέσχη 97,6) κα Στέλλα Κομμάτα - Γεωργαλή, ο Πρόεδρος Τριτέκνων Τρικάλων Γιάννης Λιούλιος, ο Σωτήρης Αλεξίου από τον Σύλλογο Ξενοδόχων Τρικάλων και η συγγραφέας γαστρονομικής λαογραφίας Λία Μπακλαβά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την γιορτή με εθελοντική εργασία,  μαγειρέματα και συμμετοχή, τον Ηλία Μαυραγάνη για την ευγενική παραχώρηση του εστιατορίου Πανόραμα και το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια στο στήσιμο του τραπεζιού.
Και του χρόνου με υγεία !
Εκ των διοργανωτών











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.