Τελευταίες Ειδήσεις

Μουσική Σχολή Καλαμπάκας-Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ανάμεσα σε νότες 2017-18».





Όλα ξεκινούν από μια ιδέα που όσο πιο τολμηρή είναι,   τόσο περισσότερο αξίζει να τη στηρίξουμε !
Αυτή ήταν πριν ακριβώς από ένα χρόνο η σκέψη μας στη Μουσική Σχολή του Δήμου μας,  όταν βάζαμε τα θεμέλια για το πρόγραμμα  « Οδηγός Ακρόασης 2016-17»  .
Σκοπός μας ήταν να εισάγουμε   νέα μέσα για την καλλιέργεια  της μουσικής παιδείας και καλλιτεχνικής δημιουργίας των μαθητών μας , να δημιουργήσουμε ένα χώρο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού , να δώσουμε ελεύθερο βήμα σε όποιον επιθυμεί να εκθέσει τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις αλλά και να μαγευτούμε από τις γνώσεις των τόσο καταξιωμένων στο χώρο τους ανθρώπων που φιλοξενήσαμε στο περσινό μας πρόγραμμα.
Και σίγουρα…. Άξιζε….

Χαιρόμαστε που τολμήσαμε ….και γι’ αυτό συνεχίζουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά , με ένα πρόγραμμα που  τιτλοφορείται « Ανάμεσα σε νότες» και περιλαμβάνει σεμινάρια , συναυλίες ,δράσεις , εργαστήρια ,  ρεσιτάλ , εισηγήσεις , θεατρικές παραστάσεις .
 ‘Όλο αυτό βέβαια δε θα μπορούσε να ξεκινήσει παρά μόνο με μια …Γιορτή, όπως ο τίτλος της πρώτης εκδήλωσης του φετινού  μας προγράμματος.



Έναρξη εκδηλώσεων της Μουσικής Σχολής Δήμου Καλαμπάκας
« Ανάμεσα σε νότες»
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας
Ώρα 20:00

Η γιορτή
Συναυλία Παραδοσιακού Κλαρίνου
Νεκτάριος  Παπαγεωργίου
Η παρουσία του κλαρίνου αποτελεί παράλληλα και την έκφραση του λαϊκού ψυχισμού από την εμφάνισή του μέχρι και σήμερα. Ο ήχος του αγγίζει την καρδιά και ο αέρας του φλόγα για να ανάψει η φωτιά και να γίνει γιορτή… 
Η συναυλία με τίτλο « Η γιορτή» διαπραγματεύεται τη  Διαδρομή του λαϊκού κλαρίνου στην Ελλάδα, μέσα από κλασσικό ρεπερτόριο της δημοτικής παράδοσης και νεότερες συνθέσεις
Ο καταξιωμένος ερμηνευτής παραδοσιακού κλαρίνου , Νεκτάριος Παπαγεωργίου και 35 καλλιτέχνες , μαθητές , σολίστες και ερμηνευτές στήνουν τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή.
Σας περιμένουμε όλους.


Η Δ/ντρια
Κουτσαλιάρη Όλγα









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.