Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της Visit Meteora στον Καθηγούμενο της ΙΜ Μεγ. Μετέωρου Ατχιμανδρίτη Νήφωνα

Η εταιρία Visit Meteora θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια και να  χαιρετίσει την απόφαση του Πανοσιολογιοτάτου Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Νήφων να ανοίξει για τους πεζοπόρους επισκέπτες της περιοχής την ιερά Μονή της Υπαπαντής.
Εδώ και τρεις περίπου μήνες, το πανέμορφο αυτό μοναστήρι, κτισμένο μέσα σε κοιλότητα βράχου στην βορειοδυτική πλευρά των Μετεώρων. Το μοναστήρι είναι ανοικτό τις καθημερινές έκτος Σαββατοκύριακο από τις 09:00 έως τις 14:00 με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες.

Είναι μια κίνηση που αναβάθμισε σημαντικά την εμπειρία των επισκεπτών που επιλέγουν να αφήσουν τα οχήματά τους στα ξενοδοχεία και να πεζοπορήσουν. Η ευχάριστη έκπληξη  για τους περιηγητές δεν είναι μόνο ότι πλέον το μοναστήρι είναι επισκέψιμο δωρεάν αλλά και το ότι θα απολαύσουν τη θέα απολαμβάνοντας το δροσερό νερό και το λουκούμι που προσφέρετε σε όλους τους επισκέπτες.
Η περιοχή μας έχει ανάγκη τέτοιες κινήσεις. Εύγε Γέροντα, σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστεί για πολλά χρόνια το έργο σας!
-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.