Τελευταίες Ειδήσεις

Nostos 2017: Έκλεισε η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στη Ναύπακτο



Η πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας που ξεκίνησε πέρυσι, έχει και φέτος συνέχεια και ακόμα καλύτερη.

Για δεύτερη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα, στη Ναυπακτία, μια έκθεση που αφορά αποκλειστικά τον εναλλακτικό τουρισμό, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας, προκειμένου να διευρυνθεί η τουριστική περίοδος, αλλά και η ύπαιθρος στην ηπειρωτική χώρα.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της Nostos 2017, με πολλούς εκθέτες και 45 hosted buyers, αγοραστές πακέτων τουρισμού που εκπροσωπούν μεγάλες αγορές – χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από τον δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο και τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, βουλευτές της περιοχής όπως και εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του ΕΟΤ αλλά και τοπικών φορέων, όπως και εστιατόρια και τουριστικές επιχειρήσεις.


Στο διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό, βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΕΔ Θεσσαλίας η εταιρεία Μeteora ThronesTravel Center. Έκπληξη η μεγάλη ζήτηση για 34 συναντήσεις με την Meteora Thrones από σχεδόν όλους τους Hosted Buyers.

Στην έκθεση παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Καλαμπάκας Κώστας Ράντος ο οποίος ακολούθησε τα στελέχη της εταιρείας σε μερικές συναντήσεις. Επίσης παρόν και ο συντοπίτης Ιατρός Χρήστος Λιάπης του οποίου το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της περιοχής μας είναι μεγάλο. Αισθητή η απουσία του προέδρου Ένωσης ξενοδόχων του Νομού μας.


Η εταιρεία μας έκανε το καθήκον της, προβάλλοντας όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής μέσα από τα έντυπα της και ειδικότερα τον χάρτη ο οποίος τα συμπεριλαμβάνει όπως εστιατόρια και τις τουριστικές επιχειρήσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.