Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεργασία της επιχείρησης «Παππάς» με την Knauf – Σεμινάριο για νέα συστήματα θερμομόνωσης


Έπειτα από  επτά χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά η επιχείρηση Οικοδομικών Υλικών  – Χωματουργικών Έργων και Ειδών Υγιεινής  «Παππάς», συνεχίζει ανοδικά και σταθερά την πορεία της, με νέες δυνατές συμφωνίες και με γνώμονα πάντα την ποιότητα των υλικών, ώστε το σύνολο των επαγγελματιών και φυσικά των πελατών, να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.
Η εταιρεία «Παππάς» σφράγισε ακόμη μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρεία Knauf η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο και στην ελληνική αγορά, με ένα μοναδικό σεμινάριο, το οποίο έγινε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στη Διάβα, με προσκεκλημένους επαγγελματίες της περιοχής, τους οποίους υποδέχτηκε ο κ. Γεώργιος Παππάς και οι γιοι του Πάνος και Μπάμπης.
Οι επαγγελματίες  ενημερώθηκαν πλήρως από ειδικούς της Knauf, για τις νέες μεθόδους θερμομόνωσης:

  • εσωτερική θερμομόνωση (knauf ΙnΤherm) για τοίχους με πανέλ
  • εξωτερική θερμομόνωση (knauf Τhermοprosopsis) για τοίχους και πιλοτές.
Σημειώνουμε πως ο όμιλος Knauf είναι ο κορυφαίος παραγωγός δομικών υλικών και ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης στην Ευρώπη, με περισσότερα από 100 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και με βιομηχανική παρουσία στην Ελλάδα από το 1991.
Καλύπτει πλήρως τις απατήσεις της Ευρωπαϊκής οδηγίας ETAG 004 που αφορά τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και διαθέτει σήμανση CE. Πέρασε με άνεση όλες τις εργαστηριακές δοκιμές που προσομοιάζουν εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλες αυξομειώσεις θερμοκρασίας, υγρασίας.
Πλέον η αναπτυσσόμενη επιχείρηση «Παππάς» συνεργάζεται άμεσα με την Knauf και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, βρίσκονται στη διάθεσή σας.
2ο χλμ. Καλαμπάκας – Διάβας
Τηλέφωνο: 24320 22625 & 6972 007 648
Καλαμπάκα: Οδός Τρικάλων 132
Τηλέφωνο:   24320 75100  &  6972 325 223













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.