Τελευταίες Ειδήσεις

Αγιασμός για τη νέα χορευτική χρονιά-Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροκάμπου


Με χαμόγελα αισιοδοξίας και αρκετή διάθεση ξεκίνησε η νέα χορευτική περίοδος για τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκάμπου το πρωί της Κυριακής.
Αμέσως μετά τη θεία λειτουργία στην αίθουσα του συλλόγου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον εφημέριο του χωριού πατέρα Αχίλλειο που ευχήθηκε στην πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου μια καλή και ευλογημένη χρονιά με επιτυχίες και δημιουργία.
Από την πλευρά της η κ. Ουρανία Παπακώστα, πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκάμπου αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την στήριξη στις προσπάθειες για την διάδοση και διατήρηση ηθών και εθίμων αλλά και τις διάφορες εκδηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και η νέα χρονιά θα κυλήσει με επιτυχίες.

Ευχήθηκε σε όλους δύναμη και υγεία λέγοντας ότι η έναρξη των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου για την νέα περίοδο 2017-2018 αποτελεί αφετηρία χαράς για όλους καθώς η αγάπη για τον πολιτισμό και την παράδοση δίνει δύναμη για συνέχεια και δημιουργία.

Διαβεβαίωσε τέλος ότι τόσον η ίδια όσον και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και φέτος ο σύλλογος να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία των δραστηριοτήτων του που αγκαλιάζονται από τους συγχωριανούς και τους φίλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.