Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση υπευθύνων Ακαδημίας ΑΣ Μετέωρα με τους γονείς των παιδιών

Συνάντηση με τους γονείς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας του ΑΣ Μετέωρα με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας αυτής αλλά και την προώθηση λύσεων σε τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν.
Η ανταπόκριση αν και δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς το παρόν τους έδωσαν 25-30 γονείς στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο και η ενημέρωση έγινε από πλευράς των κ.κ. Φορτούνη και Γκούμπλια οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πλάνο που έχει καθοριστεί για την φετινή περίοδο και την αυτόνομη από οικονομικής πλευράς λειτουργία της Ακαδημίας.
Ανακοινώθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις όλων των παιδιών από γιατρούς της πόλης που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση ώστε να γνωρίζουν την κατάσταση από πλευράς υγείας ενώ σύντομα θα γίνει ενημέρωση και από διατροφολόγο για το πρόγραμμα διατροφής που μπορούν να ακολουθούν τα παιδιά της Ακαδημίας στο σπίτι.

Ζητήθηκε από τους γονείς να είναι κοντά στα τμήματα της Ακαδημίας και να συζητούν με τους προπονητές και τους υπευθύνους για όποια προβλήματα, απορίες έχουν ώστε αυτά να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υπάρχει συνέπεια στην εξόφληση των μηνιαίων συνδρομών.
Διευκρινίσθηκε βέβαια ότι για περιπτώσεις που αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά πως έχει προβλεφθεί η συμπλήρωση αίτησης μέσω της οποίας θα εξετάζεται κατά περίπτωση η επίλυση.
Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήματα και προβληματισμούς από πλευράς των παρισταμένων γονέων και έγινα επισημάνσεις για τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας ενώ συμφωνήθηκε να γίνεται ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των παιδιών στα τμήματα αυτής.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.