Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος-Μάγεψαν τους Καλαμπακιώτες οι κλασσικές κούκλες της ασφάλτου


Από την Καλαμπάκα και τα μοναδικά Μετέωρα πέρασε το Σάββατο το Ιστορικό Ραλλυ Ελλάδος προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους φίλους του αλλά και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ειδικότερα με επίκεντρο την πόλη της Λάρισας και σε διαδρομές που ανέδειξαν την ομορφιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας γενικότερα, διεξήχθη στις 13 – 15 Οκτωβρίου το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος 2017.
Ο Δήμος Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως επίτιμοι διοργανωτές του αγώνα, φιλοξένησαν ουσιαστικά έξι αγώνες, με διαδρομές που ανέδειξαν  την περιοχή, αλλά και κέρδισαν  τους αγωνιζόμενους τόσο χάρη στη φυσική ομορφιά των τοπίων, όσο και λόγω της απαιτητικής -οδηγικά- χάραξής τους.
Το Σάββατο τα αυτοκίνητα βρέθηκαν πόλη της Καλαμπάκας με τα αυτοκίνητα να περνούν από  Καλαμπάκα και τα Μετέωρα ενώ στάθμευσαν για μιάμιση ώρα περίπου στην πλατεία Πλατάνου.
Ο αγώνας έχει ενδιαφέρον καθώς προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Rally και στο «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA, ενώ σε επίπεδο αγώνων ράλλυ ο αγώνας της Λάρισας προσμετρά στο 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (σε αντικατάσταση του Ράλλυ Φθιώτιδας), στο Πρωτάθλημα και στα Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και ως 4ος και 5ος γύρος στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.