Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΘΥΛΗΚΑ, ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑ-Πρωτοπρ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα



Κάποιοι από τους σημερινούς επιστήμονες ψυχολόγους πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι άνδρες ή γυναίκες αλλά υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φύλων ανάλογα με το DNA, τις ορμόνες, τις κοινωνικές επιρροές ή τον ψυχικό τους κόσμο. Έτσι ο κάθε άνθρωπος εάν σεβόμαστε την ελευθερία του και δεν είμαστε  «ομοφοβικοί» μπορεί στην ταυτότητά του να δηλώσει άρρεν, θήλυ ή ουδέτερος. Επειδή και εγώ είμαι προοδευτικός, όπως θέλουν να είναι όλα τα σύγχρονα κράτη, θα ήθελα στην ταυτότητά τους και οι παιδεραστές και οι κτηνοβάτες και τέλος πάντων ό,τι νοιώθει ο καθένας να το δηλώνει, ώστε να μπορεί ο κάθε γονιός να προφυλάσσει τα παιδιά του απ' όλους αυτούς που θεωρεί επικίνδυνους.
            Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν διότι βγάλαμε τον Θεό από την ζωή μας και ζούμε τον φασισμό του προοδευτισμού. Να δούμε τους φυσιολογικούς ανθρώπους σε λίγα χρόνια ποιος θα τους υπερασπίζεται; Σύντομα όποιος τολμά να λέγει κάτι το λογικό θα βρίσκεται στην φυλακή.  Εάν δεν τηρήσουμε ως οδηγοί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας τότε σίγουρα θα σπάσουμε τα μούτρα μας πάνω σε κάποιον τοίχο. Έτσι και εάν δεν τηρήσουμε τους νόμους της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης καθώς και όσα μας παρέδωσαν οι Άγιοι Πατέρες τότε θα σακατέψουμε και την Ψυχή μας πάνω σε κάποιον «τοίχο».

            Ως χριστιανοί πρέπει να αγαπούμε όλους τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πάθος. Η  Εκκλησία μας καλεί όλους στην μετάνοια. Τα πάθη μισούμε και όχι τους ανθρώπους. Τα πάθη είναι αυτά που καταργούν την ελευθερία μας και όχι οι Πνευματικοί νόμοι. Πού θα καταντήσει το ανθρώπινο γένος εάν οι περισσότεροι άνθρωποι γίνουν ομοφυλόφιλοι, ουδέτεροι, κτηνοβάτες, παιδεραστές ή οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία έχει ο καθένας στο μυαλό του;
             Στο DNA πραγματικά ή και στις ορμόνες του ανθρώπου λόγω των τροφών που τρώμε, λόγω των ορμονών που παίρνουν αρκετές γυναίκες για να αποχτήσουν παιδί μπορεί να υπάρξουν ανωμαλίες, όμως με την πρόοδο της επιστήμης ή και με τα θαύματα της πίστεως μπορούν να ξεπεραστούν. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέγει ο λαός μας. Όσα δεν έχουμε την διάθεση να θεραπεύσουμε δεν μπορούμε στις νέες γενιές να τα πλασάρουμε ως φυσιολογικά.
            Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει πως η ομοφυλοφιλία και όλες αυτές οι παρεκτροπές είναι πάθη παρά φύσιν που προέρχονται από την τρυφηλή και απολαυστική ζωή των ανθρώπων. Είναι λάθος λοιπόν να θεωρούμε πως φταίει η κοινωνία για της περίεργες προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων. Δεν είμαστε ζώα που λειτουργούν μόνο με το ένστικτό τους αλλά έχουμε και λογική. Για το καλό μας ας διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στην κοινωνία μας.
            Ας σκεφτούμε πως η ταυτότητα του καθενός θα διαμορφώσει την ταυτότητα και το μέλλον της πατρίδος μας. Ήδη για κάποιες χώρες κυκλοφορούν ανάρμοστοι χαρακτηρισμοί. Επιπλέον το Δ.Ν.Τ. πρόσφατα ανακοίνωσε πως η οικονομία της Ελλάδας δεν πρόκειται να ανακάμψει διότι στην χώρα μας υπάρχει έντονο δημογραφικό πρόβλημα. Ένας νέος μπαίνει στην παραγωγή και δύο βγαίνουν στην σύνταξη. Κάθε ελληνική οικογένεια κάνει κατά μέσο όρο ένα παιδί. Εάν η χώρα μας γεμίσει με το ουδέτερο φύλλο ποιος θα φέρει παιδιά στον κόσμο; Εάν μάλιστα στο μέλλον γίνει και κάποιος πόλεμος ποιος θα υπερασπιστεί την πατρίδα μας;
            Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται οπισθοδρομικά αλλά, όπως και να 'χει το θέμα, ο Θεός «άρσεν και θήλυ» εποίησε τους ανθρώπους κατά την δημιουργία και ο μόνος τρόπος να έχουμε ευτυχισμένους και ψυχικά ισορροπημένους ανθρώπους είναι οι παραδοσιακές οικογένειες αλλιώς όπως διδάσκει και η ιστορία του ανθρωπίνου γένους οδεύουμε προς την αυτοκαταστροφή μας όπως έγινε με τα Σόδομα και τα Γόμορα στην Παλαιά Διαθήκη.
            Με πολλή  προσευχή ας δει ο καθένας τα πάθη του, ας μετανοιώσει ο καθένας για τα μικρά ή μεγάλα σφάλματά του ώστε η αγιότητα έστω λίγων ανθρώπων να φέρει και την αλλαγή πορείας από την πνευματική εξαθλίωση των ανθρώπων στην πνευματική αναγέννηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.