Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: Να φέρουμε ξανά τους νέους στην πολιτική-Να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

«Η παράταξή μας είναι βαθιά πληγωμένη διαχρονικά από απαράδεκτες προσωπικές συμπεριφορές. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να διορθώσουμε τα λάθη. Δεν μπορεί να υπάρχει ένα κενό τριών γενεών μεταξύ εμού και του επόμενου νεότερου βουλευτή». Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετέφερε στους πολίτες της Κορίνθου το μήνυμα για ριζική ανανέωση του πολιτικού συστήματος, μέσω της ανάταξης της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της ενιαίας Κεντροαριστεράς, μιλώντας χθες στην Κόρινθο, ζήτησε τη στήριξη των πολιτών, όχι στη «μάχη για την καρέκλα, αλλά σε μια εθνική προσπάθεια, ώστε να μην μπει η Ελλάδα σε περιπέτειες.

Χρειαζόμαστε έναν νέο ηγέτη ο οποίος, απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, θα αναλάβει τα ηνία της Δημοκρατικής Παράταξης και θα την φέρει ξανά σε υψηλά επίπεδα αποδοχής», τόνισε.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, το κόμμα πρέπει να ανοίξει και να δεχθεί νέους ανθρώπους. «Το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ σοβαρά στελέχη, μεγαλύτερων ηλικιών, που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στις τοπικές κοινωνίες, έχουν ρόλο διότι παρήγαγαν πολύ σημαντικό έργο. Τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς. Ομως, πρέπει να πάμε σε μια συμμαχία όλων των γενεών και να δείξουμε στους πολίτες ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Στην παράταξη δεν υπάρχουν νεότερα στελέχη, είναι πολύ λίγα. Αυτό θέλω να εκπροσωπήσω. Όχι να μείνω μόνος μου, ένας νέος στη θέση του αρχηγού αλλά να ανοίξω την πόρτα να μπουν τα παιδιά σας, να ξαναγαπήσουν την πολιτική και να πιστέψουν ότι οι πολιτικοί δεν είναι όλοι το ίδιο. Δεν είναι όλοι ρουσφετολόγοι και λαϊκιστές».
Αναφέροντας το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος το 1981 αμφισβήτησε όλα τα κατεστημένα που κρατούσαν την Ελλάδα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τόνισε:
«Εάν πιστεύετε ότι κι εμείς πρέπει να αναγεννηθούμε τότε να κάνουμε το ίδιο, παρ’ όλο που περάσαν τόσα χρόνια. Να πάρουμε τα μαθήματα της ιστορίας. Η αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης θα έρθει εάν εγώ, εσείς και όλοι μας αποφασίσουμε ότι θα αμφισβητήσουμε τα πολιτικά, οικονομικά και συντεχνιακά κατεστημένα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα το 2009, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν. Εάν βαδίσουμε αυτό το δρόμο, ο λαός θα ξανακουμπήσει πάνω μας».
Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.