Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.
Από το Blogger.
pic name
pic name pic name pic name

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΕΑΛΩ…!

Meteora Voice | 6:34 π.μ. Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 |
Posted on
 • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
 • by
 • Meteora Voice
 • in
 • Ετικέτες
 • Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων. 
  Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης , στις 29 Μαϊου το 1453 , σήμανε , ταυτόχρονα , και το τέλος της , πάνω από 1000 χρόνια , Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Οι πολιτικές και θρησκευτικές έριδες , η αδυναμία βοηθείας από το Δυτικό κόσμο , η άσχημη οικονομική κατάσταση και η φυγή Ανθρώπινου Δυναμικού στη Δυτική Ευρώπη , οδήγησαν την υποταγή του Βυζαντίου στους Οθωμανούς. Τότε ειπώθηκε η φράση «η πόλις εάλω» η οποία έμεινα βαθειά χαραγμένη στην πονεμένη ψυχή του Ελληνισμού.

  Σήμερα , εκατοντάδες χρόνια μετά την πτώση της Βασιλεύουσας , με συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως το «κράτος εάλω» δηλαδή το κράτος έπεσε στα χέρια των κομματικών ανθρώπων.

  Επί σειρά ετών , η ψευτο-ΑριστεροΔεξιά κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου , έδινε αγώνες για να καταργηθεί το κομματικό κράτος και να επικρατήσουν , σε όλο το κοινωνικό φάσμα , συνθήκες Ισότητας , Αξιοκρατίας και Δημοκρατίας. Θεωρούσαν , πως οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων , καταστρατηγούσαν την έννοια της Δημοκρατίας , με αποτέλεσμα να ανθίσει η διαπλοκή , η διαφθορά και η σχεδόν Πτώχευση του Κράτους.


  Όπου και αν βρισκότανε , οι παράγοντες της σημερινής συγκυβέρνησης , τότε που ήταν Αντιπολίτευση , κατακεραύνωναν τους πάντες και τα πάντα και έδιναν όρκους και υποσχέσεις πως , όταν αυτοί έρθουν στην εξουσία , θα καταργήσουν το κομματικό κράτος και θα πρυτανεύσουν συνθήκες πραγματικής ισονομίας. Έλεγαν , πως οι πολίτες , ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα , θα κρίνονται και θα αξιοποιούνται ανάλογα με τα ουσιαστικά τους προσόντα , προκειμένου να πάει η χώρα μπροστά.

  Όλα , όμως , αυτά ήταν ψεύτικες υποσχέσεις με μοναδικό σκοπό την Άλωση…της Εξουσίας. Τώρα το κράτος… «εάλω» από τους ανθρώπους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένας ολόκληρος «στρατός» μπήκε στην κρατική μηχανή , με μεγάλες αποδοχές και χωρίς να υπάρχει γνώση του αντικειμένου που επρόκειτο να διαχειριστούν. Το κόλπο GROSSO του Μαξίμου φρόντισε και ενδιαφέρεται να τακτοποιήσει τα «δικά του παιδιά» , χωρίς αξιοκρατικές και δημοκρατικές διαδικασίες. Χιλιάδες διορισμοί έγιναν στα…μουλωχτά.

  Γέμισαν τα Νοσοκομεία και οι Υγειονομικές Περιφέρειες με στελέχη του κομματικού σωλήνα και τώρα ετοιμάζονται να… αλώσουν και τις ΔΕΚΟ , με το πρόσχημα της αξιολόγησης. Είναι έτοιμοι να χτίσουν κομματικό…στρατό , αλλάζοντας τα μέλη των ΔΣ , που δεν είναι του χεριού τους και δεν είναι αρεστά στο κυβερνητικό σύστημα , με managers , που θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Βέβαια κανένας δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω και από τη μυστηριώδη Ελληνική Εταιρία Δημοσίων Συμμετοχών και Περιουσίας.

  Οι Τσίπρας-Καμμένος τα έδωσαν όλα σε Ευρωπαίους και σε Αμερικανούς , που κάποτε τους έλεγαν «φονιάδες των λαών» , γι’αυτό και τους κατακεραύνωσε τόσο ο Μανώλης Γλέζος όσο και ο Μίκης Θεοδωράκης και σύσσωμη η Αντιπολίτευση. Παρά ταύτα χτίζουν Κομματικό Κράτος με Κομματικό…Στρατό. Δεν τους σώζει όμως τίποτε , γιατί «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται».


  Νομοτελειακά , αργά ή γρήγορα , θα γίνουν εκλογές και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν , από την οργή του εξαπατημένου και εξαθλιωμένου λαού και από το μισό εκατομμύριο μεταναστών. Η σημερινή κυβέρνηση διώχνει τα ελληνόπουλα στην ξενιτιά και την ίδια στιγμή η πρωθυπουργός της Αγγλίας , Τερέζα Μέι , τόνισε προχτές ότι «δεν θέλω να φύγει κανένας Έλληνας από την Αγγλία» , ευχαριστώντας τους , ταυτόχρονα , για τη μεγάλη τους προσφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί είναι σοβαροί πολιτικοί και όχι οι… ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ της Ελλάδας. 

  0 σχόλια :

  Δημοσίευση σχολίου

   
   2014-2018 Meteora Voice. All rights reserved to their respective owners
  Develop by : MvW