Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ



Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Τετάρτη 18/10 δεν έχουμε πλειστηριασμούς στα Τρίκαλα το Μέτωπο Λαού αποφάσισε κλιμάκιό του να παρευρεθεί τη μέρα αυτή στο Ειρηνοδικείο Λάρισας για συνδρομή στο εκεί κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Ο αγώνας μας είναι κοινός όχι μόνο πανθεσσαλικά, αλλά και πανελλαδικά.
   Συγχρόνως, ανταποκρινόμενο στη δημόσια «Πρόσκληση-Κάλεσμα» του ΠΑΜΕ, θα παρευρεθεί στη Σύσκεψη της Πέμπτης 19/10 στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ», θέλοντας να συμβάλει στην ανάπτυξη κοινής δράσης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.
    Κινήσεις, κινήματα, σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες ενώνουμε τη φωνή μας και κινητοποιούμε τις δυνάμεις μας για όσο γίνεται μαζικότερη και μαχητικότερη συμμετοχή στις δράσεις για να μπει φραγμός στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, «παραδοσιακούς» ή ηλεκτρονικούς, και να σώσουμε τα σπίτια μας, τις μικροκαταθέσεις μας και τις λαϊκές περιουσίες απ’ τα κοράκια τράπεζες, κράτος, ταμεία, δήμους, ιδιώτες τοκογλύφους και τους πολιτικούς που τους υπηρετούν.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.