Τελευταίες Ειδήσεις

Η κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ

Η πόλη μας, ο νομός μας, και η Δυτική Θεσσαλία γενικότερα, ήταν έμπλεοι χαράς και αισιοδοξίας αφού λόγω της Εθνικής επετείου θα βρίσκονταν εδώ η υπουργός κ.Κουντουρά. Η κ. υπουργός, παρακολούθησε την παρέλαση, όπου και ελπίζουμε να τονώθηκε και το Εθνικό της φρόνημα, αφού η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει ένα θέμα με κάτι τέτοια Εθνικιστικά. Δεν θα σταθούμε όμως στα "υπαρξιακά" αυτής της κυβέρνησης, αλλά στην ουσία της παρουσίας της κ.υπουργού, και των συναντήσεων της με φορείς της περιοχής.
Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, δεν είχε στην ουσία τίποτε  να πει. Παρά μόνο ευχολόγια. 
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η εκπρόσωπός της. Το θέμα είναι πως και αυτοδιοικητικοί φορείς της περιοχής μας δεν κάνουν τίποτε για να βγει η περιοχή μας από το τέλμα. 
Οι αυτοδιοικητικοί φορείς κατέθεσαν στην υπουργό, διάφορες προτάσεις. Με κάποιες από αυτές τις προτάσεις,θα μπορούσε να συμφωνήσει κανείς, σε κάποιες άλλες όχι, ενώ κάποιες άλλες χρειάζονται περεταίρω επεξεργασία.
Είναι μαθηματικά βέβαιο πως, και του χρόνου όποιος υπουργός και να έρθει πάλι τα ίδια θα συζητάμε, η σχεδόν τα ίδια.Είναι επίσης σίγουρο πως αυτή η κυβέρνηση (αλλά και όποια άλλη προαλείφεται) δεν θα κάνει τίποτε. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν. 
Και εδώ είναι η ευθύνη των τοπικών φορέων. Γιατί δεν εντάσσουν στα προγράμματα ΕΣΠΑ κάποιες από αυτές τις προτάσεις τους; Γιατί δεν πιέζουν ασφυκτικά για αύξηση των ποσών που διατίθενται από το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων; Γιατί οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, αλλά και οι υπόλοιποι φορείς, δεν καταγγέλλουν την διαρκώς μειούμενη χρηματοδότηση των προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων; Γιατί ποτέ δεν έγινε μια κοινή(και όχι αποσπασματική και χωρίς συνέχεια) δράση από την αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια, και τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας;,Γιατί ποτέ δεν κατατέθηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις, κοστολογημένες και με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και που να υπάρχει η θέληση να υλοποιηθούν οι προτάσεις αυτές; Μερικά μόνο από τα ερωτήματα που μπορούν να τεθούν. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί πως τέτοιου είδους "επαφές" και "συναντήσεις" με τον κάθε υπουργό, δεν είναι τίποτε άλλο παρά επικοινωνιακά τερτίπια, που διαρκούν ελάχιστα, και ελάχιστοι πιστεύουν.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τις δικές της προτάσεις, για την ανάπτυξη της περιοχής μας,και θα προσπαθήσει να τις αναδείξει περεταίρω.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει πως η ανάπτυξη της περιοχής μας, δεν θα έρθει, ούτε με ευχολόγια, ούτε με πολιτικές του προηγούμενου αιώνα, αλλά και ούτε με επικοινωνιακά τερτίπια, παρά μόνο με σκληρή δουλειά, κοινή στόχευση, ρεαλισμό, και σύγκρουση με τα όποια -τοπικά η μη- μικρά η μεγάλα συμφέροντα. Τα υπόλοιπα είναι απλά ασπιρίνη για τον καρκίνο..
Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.