Τελευταίες Ειδήσεις

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ…ΣΩΣΙΒΙΟ…!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων. 
 Όλοι , σε αυτή την Ευλογημένη χώρα , αναζητούν την Εξουσία , όχι , όμως , για το καλό του λαού , αλλά για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Έτσι κόμματα και κομματάρχες έστησαν κατά το παρελθόν και στήνουν και σήμερα «Μηχανισμούς» , προκειμένου να αλώσουν την πολυπόθητη Εξουσία. Ο τρόπος , που στήθηκαν τα κόμματα και ο τρόπος , που λειτουργούσαν απέβη σε βάρος των πολιτών και φυσικά της Πατρίδας. Κάπως έτσι φτάσαμε στην σημερινή τραγικά θέση.

Με αυτόν τον τρόπο μεγάλωνε η Λερναία Ύδρα , του Κομματικού και του Οικονομικού Κατεστημένου και προωθούσε την Οικογενειοκρατία , την Αναξιοκρατία , την Φαυλοκρατία και το Ρουσφετολογικό κράτος. Με αυτόν τον τρόπο οδηγούσαν τον κόσμο στα προσωπικά Πολιτικά Γραφεία ή στους Κομματικούς Μηχανισμούς , προκειμένου να τους έχουν στο χέρι και να πετυχαίνουν το σκοπό τους , που ήταν ένας και μοναδικός δηλαδή η επανεκλογή τους στις επόμενες εκλογές και η αξιοποίηση των παιδιών τους και του περιβάλλοντος τους.


Αυτά είδε και απόειδε ο Λαός και γύρισε την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ και προτίμησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές του 2015. Το έκανε αυτό , γιατί απογοητεύτηκε από τα Κόμματα , από τα Πρόσωπα και από τους Μηχανισμούς. Δυστυχώς , όμως , πήγε από την Σκύλλα στην…Χάρυβδη , γιατί οι Τσίπρας-Καμμένος δε σεβάστηκαν ούτε την ετυμηγορία του λαού , που ήθελε αλλαγή , για να δει καλύτερες μέρες η Πατρίδα , ούτε τις υποσχέσεις , που έκαναν προς τους απογοητευμένους πολίτες.

Σήμερα , ύστερα από 2,5 χρόνια στην εξουσία , οι κυβερνώντες έριξαν τη χώρα πιο παρακάτω , από τους προηγούμενους δηλαδή «στο τελευταίο σκαλί της σκάλας του κακού». Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν καθαρά. Η τιμωρία , που θα υποστούν οι Τσίπρας-Καμμένος , θα είναι παραδειγματική και σκληρή. Το γνωρίζουν όλοι όσοι είναι στην κυβέρνηση σήμερα και μετέρχονται κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο , για να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα και να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους. Ψάχνουν για…Σωσίβιο με τα μάτια στραμμένα στον Ανασχηματισμό.

Θέλουν να κλείσουν την 3η αξιολόγηση μέχρι τέλος Νοεμβρίου , αλλά η Τρόικα επιμένει στις Μεταρρυθμίσεις και στη Νομοθέτηση των Προαπαιτουμένων. Φυσικά με όσα έχουν περάσει από τη Βουλή , λέγοντας ΝΑΙ σε ΟΛΑ , έχουν δεσμεύσει και την επόμενη κυβέρνηση , οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στήνουν…παγίδες , με δηλώσεις…βόμβα , όπως η Νομιμοποίηση όλων των Ουσιών ακόμα και της Ηρωίνης. Προσπαθούν να περάσουν χαριστικές ρυθμίσεις , για τα Φρουτάκια , με…άρωμα βασικού μετόχου. Βιάζονται να λειτουργήσουν τα «Καζίνο της Γειτονιάς» , την ώρα που η κοινωνία βυθίζεται στη φτώχεια και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες ζουν από τα συσσίτια της Εκκλησίας , της Τοπική Αυτοδιοίκησης και των Ανθρωπιστικών Σωματίων , όσοι φυσικά δεν έγιναν Οικονομικοί Μετανάστες. Θέλουν να δώσουν γρήγορα-γρήγορα το …Μέρισμα τη στιγμή που τα ληξιπρόθεσμα προς τους πολίτες αυτής της χώρας ξεπερνούν τα 10 δις ευρώ. Την ώρα που οι κρατικές υπηρεσίες δεν έχουν προσωπικό και δεν έχουν χρήματα για βενζίνη , ούτε για τα ελαστικά των αυτοκινήτων. Και ενώ όλα αυτά γίνονται στη χώρα «που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα» και όπου μια εταιρία φύλαξης ζητά από το ΚΕΕΛΠΝΟ 1,7 εκατομμύρια ευρώ , για πληρωμή υπηρεσιών , που της ανέθεσε (χωρίς συμβόλαιο) ο Παύλος Πολάκης , Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Οι Τσίπρας-Καμμένος κάνουν…κόλπα με Δώρα… , με Φιλοδωρήματα και με Απλή Αναλογική και μας φέρνουν στην Ελλάδα και τον γείτονα «Σουλτάνο» , για να πουν στους Έλληνες , πως δεν κινδυνεύουν πια από την Τουρκία η οποία παραβιάζει καθημερινά τον εναέριο χώρο μας δεκάδες και εκατοντάδες φορές και η οποία διατηρεί κατοχικό στρατό στην Κύπρο.


Το…υπερπλεόνασμα του…Εμπεγμού , με όλα τα παραπάνω δείχνει , πως οι κυβερνώντες είναι στο…ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ και ψάχνουν για…σωσίβια στον Ανασχηματισμό , στο Μέρισμα , στα…Φρουτάκια , στις Ουσίες και στην Επίσκεψη του Ερντογάν. Δεν ξαναπέφτει , όμως , ο λαός στις παγίδες αυτές και γι’αυτό θέλει να γίνουν εκλογές ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ προκειμένου να ξεκαθαρίσει «η ήρα από το σιτάρι» και γιατί είπαν όλα τα ψέματα που μπορούσαν ποτέ να ειπωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.