Τελευταίες Ειδήσεις

«Στη σκιά των Μετεώρων» εκθέτουν οι Τρικαλινοί ζωγράφοι


Με την συμμετοχή πλειάδας καλλιτεχνών άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Τρίτης  η 5η εικαστική έκθεση των Τρικαλινών ζωγράφων στην Καλαμπάκα η οποία τιτλοφορείται «Στη σκιά των Μετεώρων.
Η έκθεση τελεί  υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και θα παραμείνει ανοιχτή για μια εβδομάδα ήτοι από τις 3 μέχρι 10 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη».
Σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζιάκα αφού καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση όπως και το Δήμο Καλαμπάκας που στηρίζει την όλη προσπάθεια και αγκάλισε από την πρώτη κιόλας στιγμή όλους τους καλλιτέχνες.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες επισκέψεων είναι 10.00-14.00 και 18.00-22.00 καθημερινά και όπως ανέφερε η κ. Ζιάκα εκτίθενται περισσότερα από 100 έργα συναδέλφων-μελών-αρκετά είναι από την Καλαμπάκα-και εάν υπάρξει ενδιαφέρον από το φιλότεχνο κοινό να αποκτήσει κάποιο από αυτά μπορεί να έλθει σε συνεννόηση με τον δημιουργό και να το παραλάβει με την ολοκλήρωση της έκθεσης.
Την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιοδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δρούγκα,, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιαννάκος, ο Διευθυντής της Αθμιας Εκπαίδευσης κ. Μπουλούμοπασης και πλήθος φιλότεχνων που θαύμασαν τις δημιουργίες των μελών του συλλόγου.

Για τις επισκέψεις σχολείων επικοινωνήστε στο: 6974069373




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.