Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής η γιορτή πίτας στη Διάβα


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Διάβας η καθιερωμένη γιορτή πίτας στην πλατεία του χωριού με πλήθος συγχωριανών και φίλων να ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή του.
Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό που έκανε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Έφη Παπαγεωργίου-Τσιαντή τονίζοντας ότι  σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η αγάπη και η στήριξη όλων.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά στο σύλλογο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τα χορευτικά συλλόγων ενώ  στο χορό μπήκαν και όλοι οι παραβρισκόμενοι που ξεφάντωσαν στην πλατεία του χωριού βοηθούντος και του καλού καιρού.
 Και όπως ήταν αναμενόμενο ο επίλογος της εκδήλωσης περιελάμβανε το μοίρασμα σε όλους διαφόρων ειδών παραδοσιακών πιτών που τις γεύτηκαν με βουλιμία και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά αλλά και τις λοιπές εκδηλώσεις του συλλόγου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.