Τελευταίες Ειδήσεις

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο-Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας


Καθόλα ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και επιτυχής ήταν η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα με συνδιοργανωτές την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών(IPA), το Δήμο, την Διεύθυνση Βθμιας Εκπαίδευσης και της ΑΔ Τρικάλων.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας και είχε ως σκοπό την «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο» και ειδικότερα την ενημέρωση μαθητών σχολείων Βθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  σε ζητήματα σχετικά με το θέμα.
Κι αυτό γιατί η ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και από τους εφήβους καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά για την πρόληψη και αντιμετώπιση όλων των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Δρούγκα και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλος τονίζοντας την χρησιμότητα ενημέρωσης των νέων μας για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο συνιστώντας συνάμα προσοχή γιατί οι κίνδυνοι ελλοχεύουν ανά πάσα στιγμή.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.